İstanbul
DOLAR32.3984
EURO34.7742
ALTIN2416.2

Zonguldak: Parolamız Önce İnsan

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Zonguldak: Parolamız Önce İnsan
Abone ol
Toplu taşımacılık işine 23 yılını veren, iki yıllık kooperatif başkan...

Toplu taşımacılık işine 23 yılını veren, iki yıllık kooperatif başkan yardımcılığının ardından son bir yıldır başkanlık görevini üstlenen Murat Akyüz Çilek Özel Halk Otobüsleri kooperatifi'nin Karadeniz Ereğli'deki çalışmalarını okurlarımızla paylaştı.

2005 yılında kurulan Çilek Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi 2007 yılına kadar 27 adet özel halk otobüsü ile hizmet vermekteydi. 2007 yılında 27 adet özel halk otobüsü ile 80 adet minibüsün birleşimi ile KDZ. Ereğli'de 29 mahalleye hizmet vermekte olup filomuz da 107 adet otobüs bulunmaktadır. 2011 yılında filomuza 9 adet engelli aracı alınarak teknoloji değişimine ayak uydurmak bir tarafa, engelli vatandaşlarımızı düşünerek bu adımı atmak zorunluluğu hissettik. 

Bizim görevimiz ve parolamız önce insan. İşyerinden, evlerine, okullarına, evlerinden işyerine ve okullarına insanlarımızı sağlıklı ve güvenli bir şekilde ulaştırmaktır. Bunun için Ç.Ö.H.O.K. olarak önce personelimizin bunu ilke edinmesini sağladık. Sürekliliği arz eden aylık toplantılarla esnafımıza ve çalışanlarımıza bilgi aktarıyoruz.

Araçlarımızı internet üzerinden araç takip sisteminden her gün düzenli aralıklarla kontrol etmekteyiz. Geliştirilen özel yazılım sayesinde güzergahlar, güzergahlar üzerindeki duraklar, duraklara giriş, çıkış ve bekleme sürelerini online olarak takip edip rapor alabiliyoruz.

Hata yapan araçlarımıza kesinlikle müsamaha göstermiyoruz. Yönetim kurulunun almış olduğu cezai rakamları uyguluyoruz ki, disiplinsiz hareketlerden kaçınılsın.

Sağlık açısından da bir çok faaliyetlerimiz bulunmaktadır. Örneğin her yıl Kızılay'a tüm araç sahiplerimiz, şoförlerimiz ve çalışanlarımızla kan bağışında bulunuyoruz. Düzenli olarak sağlık testlerine giriyoruz. Bölgemizde bulunan Echomar Hastanesi'nin üyelerimiz ve çalışanlarımız için düzenlediği indirimli sağlık kontrollerinden de yararlanmaktayız.

Gayemiz; yolcu memnuniyetine odaklı, personelimizle birlikte, sağlıklı, sürekli, güvenilir ve doğru hizmet verebilmektir. Bunun adına kooperatif merkezinde bulunan bilgisayarlardan atılan toplu mesajlarla çalışanlarımızı bilgilendirmektir.

Öyle bir topluma sahibiz ki, bir kaç yardım konusundan da bahsetmek istiyorum. Kooperatif bünyesinde bulunan araç sahiplerinin yardımları ile bazı kesimlerin yüzlerinin gülmesine bizlerde çok seviniyoruz. Engelli vatandaşlarımıza 10 adet tekerlekli sandalye ve Filistin'e bir günlük kazançlarını bağışlamak gibi. Gerçekten şoför esnafımız yardımlar konusunda çok duyarlı. Esnafımızın hayırseverliği ve duyarlılığı ile ne kadar övünsek azdır.

KDZ.Ereğli Çilek Özel Halk Otobüsleri

Kooperatif Başkanı

Murat AKYÜZ

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Özulaş Çok Tartışılan Otobüs A.Ş. İhalesinden Esnafı 30 Hat AldıÖnceki Haber

Özulaş Çok Tartışılan Otobüs A.Ş. İhales...

Tekirdağ: Taşımacıların En Büyük Sıkıntısı YakıtSonraki Haber

Tekirdağ: Taşımacıların En Büyük Sıkıntı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar