İstanbul
DOLAR32.2485
EURO34.6857
ALTIN2401.7

Trafik Sigortasında Büyük Kampanya Poliçede Ki Tüm Kar Esnafa

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trafik Sigortasında Büyük Kampanya Poliçede Ki Tüm Kar Esnafa
Abone ol
Delfin Sigorta halk otobüs sektörüne hızlı giriş yaptı. Trafik sigortalarında ki tüm kar payını esnafa sunacaklarını açıklayan Delfin Sigorta yetkilisi Çiğdem Akçan “2022’de sıfır kar ile trafik sigortası imkanı tüm halk otobüs esnafına sunma kararı aldık. Bizi bu süreçte tercih edenler farkımızı çok daha iyi anlayacaklar. Maliyetlerin yükseldiği bu yıl biz de halk otobüs esnafına bir katkı sunacağımız için mutluyuz” dedi.

Delfin Sigorta Hizmetleri Nelerdir?

Çiğdem Akçam olarak Delfin Sigorta bünyesinde 4 yıldır sigorta hizmetleri sunuyoruz. Bu hizmetlerimiz; trafik, kasko, sağlık, dask, hayat, konut sigortası gibi tüm hizmetler mevcut. Müşetilerimize; AXA, Mapfre, Ak Sigorta, Ray, Allianz, QUICK, Koru, Groupama, Doğa, Türkiye Sigorta gibi tüm firmaların teklifleri sunuluyor.

Tekliflerimizi hazırlarken müşteriye en doğru poliçesi sunuyoruz. Fiyatı düşürme amacı ile yanlış içeriklere sahip poliçeleri asla sunmuyoruz. Çünkü bu poliçeler gerekli durumlar yaşandığında müşteriye büyük mağduriyetler yaşatıyor. Müşteri bizden içeriği bozuk bir poliçe asla göremez. Sigorta hizmetlerinde en önemli konu aslında poliçe içeriğidir. Çünkü sigorta müşteriyi korumak için düzenlenir. Oysa içeriği eksik hazırlanmış bir poliçe sadece düzenlenmiş bir sigortadan ibaret olur.

Son dönemde internet tabanlı firmalarda bu işi yapıyor. Müşteriler neden sizleri tercih etsin?

Son yıllarda internet üzerinden poliçe düzenleyen çok firma çıktı. Hatta bankalar da benzer bir hizmet sunuyor sigortalarda. Ancak sigorta poliçesi yapılıp rafa kaldırılan bir hizmet değil, olmamalı. İşte bu sebeple sigorta poliçesini biz ya da başka bir yerden yapacaklara da tavsiyemizdir. İnternet üzerinden olanlar yerine ulaşabilecekleri isimler ile çalışmalarıdır. Aksi durumlar yaşandığında muhatap bulmak imkansız hal alıyor. Oysa başınıza talihsiz bir durum gelmiş ve sizin desteğe ihtiyacınız var. Siz bu süreçte sıkıntınızı yaşarken sizin adınıza bu süreci yürütecek olan sigortacınızdır. Oysa banka veya internet tabanlı hizmet sunanlarda bu imkanı nasıl bulacaksınız?

İnternetin hayatımızı her alanına girişi ile ticarette bu platforma taşındı. Ancak bazı ürünler vardır ki bunlar istisnadır. Çünkü süreç alımla bitmiyor, poliçe sonuna kadar satın alınan bir hizmettir sigorta. Bu gibi hizmetlerde ulaşılabilir olmak en önemli olandır. Ayrıca internet ortamında çok fazla dolandırılma durumlarına şahit oluyoruz. Bu sebeple de sizler vasıtası ile halk otobüs esnaflarına dikkatli olmalarını ve biz veya bizim gibi bu hizmeti sunanları tercih etmelerini tavsiye ederim.

Trafik Sigortasında Kampanyanızı Anlatır mısınız?

Bu yılı şehiriçi ve şehirlerarası ulaşım araçları ile tanışma senesi ilan ettik. Bu sebeple 2023 yılı içerisinde trafik sigortası poliçelerinde en düşük fiyatı garanti ediyoruz. Çünkü sıfır kar ile poliçe düzenleyeceğiz. Bu vesile ile bizi tercih eden işletmeciler hizmetlerimizi ve bizleri daha yakından tanıma fırsatı yakalayacaklar.

Daha uygun fiyatlısı imkansız! Arayıp teklif alsınlar ve görecekler ki en uyguna trafik sigortası onların olacak. Süreç içerisinde başka kampanyalarımızda olacak. Ancak şuan; halk otobüsü, minibüs, taksi ve servis araçları için trafik sigortasında kampanyamızı duyurduk. Kampanyalı fiyatlarımız çok kısa sürede duyuldu. Biz de yoğun bir taleple karşılaştık. Amacımız bu kampanya ile bize gelenlerin firmamızı daha yakından tanıması.

Alışkanlıklar kolay değişmiyor. Fakat değişime açık olmak rekabet ve finansal fayda hep sağlamıştır. Bizleri ve poliçe içeriklerimizi görerek nihai kararı vermelerini isteriz halk otobüsü esnaflarının. Bizden fiyat almadan poliçe yaptırmayın. Emin olabilirsiniz ki değişim size finansal kazanç sağlayacaktır.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Uygun Oto’nun Duayen İsmi Uyarıyor! İyi Şoförlere Sahip ÇıkınÖnceki Haber

Uygun Oto’nun Duayen İsmi Uyarıyor! İyi...

Globelink Ünimar, Bir Kez Daha Great Place To Work Sertifikası Almaya Hak KazandıSonraki Haber

Globelink Ünimar, Bir Kez Daha Great Pla...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar