İstanbul
DOLAR32.4711
EURO34.7719
ALTIN2423.6

TEMSA AVENUE İLE DÜŞÜK MALİYET YÜKSEK KALİTE

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TEMSA AVENUE İLE DÜŞÜK MALİYET YÜKSEK KALİTE
Abone ol
TEMSA İSTANBUL YETKİLİ BAYİİ ÇOŞKUNLAR OTOMOTİV'İN PATRONU KANİ COŞKUN: AVENUE...

TEMSA İSTANBUL YETKİLİ BAYİİ ÇOŞKUNLAR OTOMOTİV'İN PATRONU KANİ COŞKUN: AVENUE YÜKSEK TEKNİK KALİTESİ VE YAKIT TÜKETİMİNDEKİ CİMRİLİĞİ İLE ESNAFIN YANINDA.

Temsa'nın İstanbul'daki tek yetkili bayii ve tüm Türkiye'ye otobüs satma yetkisine sahip Coşkunlar Otomotiv'in patronu Kani Coşkun Temsa Avenue'nin özel halk otobüsü esnafının aradığı tüm özelliklere sahip olduğunu belirtiyor. Uzun araştırmalar sonrasında aracın kalitesine olan inancımız arttı, esnafın aradığı tüm özelliklere sahip olduğunu gördükten sonra Coşkunlar Otomotiv olarak Temsa'nın bayiliğini almaya karar verdiklerini belirten Kani Coşkun "esnaf bu aracı aldıktan sonra daha düşük maliyetle daha çok gelir elde edebilecek" diyor.

BASAMAKLI ARAÇLARIN DEVRİ BİTTİ

Basamaklı araçların devrinin bittiğini vurgulayan Kani Coşkun esnafın Temsa Avenue'yi tercih ederek alçak tabana geçtiğinde hem ruhsum giderlerinden hem de maliyetlerde meydana gelecek düşüşlerle kazancını arttırabileceğinin altını çiziyor.

TASARRUFUN ADI AVENUE

Kani Coşkun "Temsa Avenue'de Euro-5 motor var. Bu özellikte bir motor Türkiye'de şu an hiçbir markada yok. Ek olarak şanzıman çift yakıt sağlıyor. Yoğun trafikte ya da kırmızı ışıkta durduğunuzda vitesi otomatik olarak boşa alıp, gaza bastığınızda vitese geçen özelliği sayesinde yolcular rahatsız olmadan araç tasarruf yapmış oluyor. İki yıldır yapılan testlerin sonuçlarına dayanarak iddia ediyoruz ki; Temsa Avenue piyasada en az yakıt tüketen araçtan yüzde 9.8 daha az tüketiyor. 285 beygir gücünde ve 100 kilometrede sadece 38 litre yakıyor. Ayrıca Temsa Avenue sınıfındaki araçlardan ortalama 1000 kilogram daha hafif. Bu da hem yakıt tasarrufu sağlıyor hem de aracın performansını arttırıyor." diyor.

BAKANLIKÇA ONAYLI YÜKSEK YOLCU KAPASİTESİ

Avenue'de digital klima, otomatik vites, interder ve elektronik tabelanın standart olduğunu söyleyen Kani Coşkun "Avenue'nün 105 kişilik yolcu kapasitesi var. 28+1 koltuk ve 76 ayakta yolcu kapasitesi ile piyasada bütün rakiplerinin önünde yer alıyor. Bu rakam bakanlıkça onaylanmış bir sayı. Bazı esnaf arkadaşlarımız görünüşe aldanarak bu araç dar, yolcu almaz diye eleştiriyorlar ama bu tamamen bir göz yanılması. Çünkü 105 kişilik yolcu kapasitesi bakanlıkça onaylandı" diyor.

EN DÜŞÜK KREDİ ORANLARI

Temsa Avenue'nin anahtar teslim fiyatının 170 bin Euro olduğunu belirten Kani Coşkun "Bu rakama trafik sigortası ve ruhsat masrafları da dahil. Biz bu giderleri esnafa yansıtmıyoruz. İkinci el araçları değerinde takas ediyoruz. Çeşitli bankalarla yaptığımız anlaşmalar sayesinde piyasanın en düşük kredi olanaklarını sunuyoruz. Temsa'nın tüm İstanbul genelinde 24 saat servis hizmeti var. Gezici acil servis araçları ile müşterilerimizin hizmetindeyiz. Bakımda ve yedek parçada uygun fiyatlar sunarak esnafı rahat ettirmeyi amaçlıyoruz" diyor.

BENDE ESNAFIM, ESNAFIN HALİNDEN ANLARIM

Kendisinin de uzun yıllardın halk otobüsü esnafı olarak hizmet verdiğini söyleyen Kani Coşkun "Maliyetleri düşürmenin ne kadar önemli olduğunu bilen birisi olarak Temsa'nın beklentileri karşılayacağını rahatça söyleyebilirim. Esnaf bizim araçlarımızla kazancına kazanç katacaktır" diyerek bütün esnafı Temsa bayiine davet ediyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ÖRNEK OTOMOTİV'DEN 8 ARAÇ TESLİMİÖnceki Haber

ÖRNEK OTOMOTİV'DEN 8 ARAÇ TESLİMİ

Ekonomik mucize ZF-EcolifeSonraki Haber

Ekonomik mucize ZF-Ecolife

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar