İstanbul
DOLAR32.5587
EURO34.9219
ALTIN2442.0

Otobüsçünün Ortak Noktası UYGUN OTO Sınırları Aştı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Otobüsçünün Ortak Noktası UYGUN OTO Sınırları Aştı
Abone ol
Esnafın öncelikli tercihlerinden olan Uygun Oto’nun ünü İstanbul sınırlarını aşıyor. Çevre şehirlerden de gelen taleplere cevap vermeye başlayan Uygun Oto, başarısı ile Anadolu Isuzu’ya da yol açıyor. “İşimizle markamıza değer kattığımız için gururluyuz” diyen Kamil Azizov, “amacımız otobüs esnafına en iyi hizmeti sunmak” dedi.

Uygun Oto ve sizleri tanıtır mısınız?

Adım Kamil Azizov, aslen Türkmenistanlıyım. 20 yaşımda İstanbul’a geldim ve o günden beri bu işle meşgulüm. İlk geldiğimde BMC yetkili servisinde işe başladım. Uzun yıllar çalışma neticesinde iyi bir tecrübe sahibi oldum. Ömrüm neredeyse otobüsle geçti diyebilirim. Daha önce çalıştığımız yerde İsmet Ekinci ile beraberdik ve uzun yıllar birlikte çalıştık. Bu birliktelik süreç içerisinde ortaklığa doğru evrildi.

2021 yılı Mart ayında 3 ortak olarak Uygun Oto’yu hayata geçirdik. Önce özel bir servistik ve sonrasında Anadolu Isuzu yetkili servisi olduk. Kuruluşumuzdan bugüne otobüs esnafının hep desteğini gördük. Onlar sayesinde bugünlere ulaştık. Bizlere inanan ve desteklerini esirgemeyen tüm otobüs esnaflarına ve müşterilerimize teşekkürlerimi sunarım. Bizler daima hizmetlerimizle bu teveccühe layık olmaya çalışacağız.

Uygun’dan sonra Isuzu satışları patladı deniliyor, nasıl oldu bu?

Her zaman iyi bir referans olma gayesindeyiz

Anadolu Isuzu ile yaptığımız görüşmeler neticesinde yetkili servislik verildi bizlere. Dükkanımıza her marka araç geliyordu ve bu sayede biz de hepsine hakimdik. Bu gözlemimiz sırasında Anadolu Isuzu otobüsü gerçekten dikkatimizi çekmişti. Çünkü araç gerçekten kaliteli. Neden bu zamana kadar satamadığını bilemem ancak satılamayacak bir araç değil.

Örnek Otomotiv’in Anadolu Isuzu’ya satışta büyük başarı yaşattığı bir gerçek. Bunda bizimde etkimiz olduğu ifade ediliyor, mut  lu oluyoruz. Çünkü biz otobüsçülüğün en zor basamağındayız. Normalde müşteri hep servislerden şikayetçi olur. Çünkü araç arıza çıkarmış ve maliyete sebep olmuştur. Ancak buna rağmen bizden aldığı hizmet eğer ki marka tercihini belirlemeye etki ediyorsa ne mutlu bize. Bizim gayemiz de her zaman bu olacaktır. Yetkili servis olduğumuz günden beri İstanbul’da artan Isuzu markalı otobüsler bize de ayrı bir gurur yaşatıyor.

Dışarıda Tekirdağ otobüsleri gördük, neler oluyor?

Evet Tekirdağ’dan otobüsler geldi servisimize. Bu araçlar uzun yıllardır Tekirdağ halkına hizmet sunmuşlar. 2012 model olması sebebi ile biraz yıpranmışlar. Servisimizde bu araçları şuan yeniliyoruz. Araçlar ilk günkü gibi oluyorlar. Komple sıfırlıyoruz aslında.

Kısa zmanada galiba güzel işler başardık. Gerçekten hiç bilmediğimiz yerlerden dahi iş geliyor. Örneğin Pazar günleri açığız ve bu sektörde çok duyuldu. Aslında kulaktan kulağa yani mutlu olan müşterilerin anlatması ile duyuldu. Özellikle hafta sonu bu sebeple yoğunluk oluyor. Başka yerde çözüm bulamayıp bize gelen çok otobüsçü oluyor. Özellikle elektronikte çok sorun çözdük diyebilirim. Parça tedariği için gelen de çok oluyor. Çünkü bizde geniş bir stok yapımız var. Tüm parçaları Anadolu Isuzu’dan sipariş geçiyoruz. Esnaf da bu sebeple bizi tercih ediyor. Çünkü hepsi orijinal ürün.

Uygun Oto olarak kendimizi otobüs esnafının yerine koyuyoruz. Bu sebeple yakınlık gördük. Onların işleri aksamaması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Onlar kazanmalı ki bizim dükkanımız dönsün. O yüzden servisimiz 7/24 açık. Çoğu arızayı yol yardım ekiplerimiz ile çözüyoruz. Randevulu hizmet sunarak beklemeden kaynaklı iş kaybının da önüne geçiyoruz.

İşimizi doğru yapmak ana hedefimiz

Yıllarca bu sektörde çalıştık ve bugün yetkili bir servis olarak yine otobüsçüye hizmet sunuyoruz. Anadolu Isuzu markası ile yürümek zaten ayrı bir gurur kaynağı. Ancak bizim için en önemlisi servisimizden mutlu ayrılan otobüs esnafı. Çünkü o zaman diyoruz ki demek ki işimizi doğru yapmışız.

Ben 20 yaşımda bu şehre geldim ve bugün İsmet ustamızla beraber güzel bir servisimiz var. Sektör mensuplarınca sevildik ve değer gördük, biz demek ki bu değere layık durmuşuz. Bugün en önemli gayemiz ilk günkü gibi işimizde her zaman doğru ve dürüst olmak.

HALK ULAŞIM NİSAN SAYISI

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TET Global Lojistik “Yeşil Lojistik Belgesi” AldıÖnceki Haber

TET Global Lojistik “Yeşil Lojistik Belg...

GÜRSOY OTO Dev Kadrosuyla Ulaşım Esnafının HizmetindeSonraki Haber

GÜRSOY OTO Dev Kadrosuyla Ulaşım Esnafın...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar