İstanbul
DOLAR32.5743
EURO34.9946
ALTIN2428.6

GÜRSOY OTO Dev Kadrosuyla Ulaşım Esnafının Hizmetinde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GÜRSOY OTO Dev Kadrosuyla Ulaşım Esnafının Hizmetinde
Abone ol
15 yıllık tecrübesi ile otobüs esnafının öncelikli adreslerinden olan Gürsoy Oto’nun ustabaşı Musa Daşgın 15 yıllık başarı sürecini ve sunulan hizmetleri anlattı. Daşgın “dile kolay tam 15 yıl geride kalmış Gürsoy Oto ile ulaşım sektöründe. Aylık hizmet verilen araç sayısına bakıldığında alanımızda liderliğimiz aşikar. Ancak başarı tesadüfle olmaz, büyük bir ekip işi” dedi.

Gürsoy Oto ve İmkanlarından Bahseder misiniz?

Patronlarımız Ramazan Çelik ve Hasan Gürsoy’un emekleri ile bugünlere ulaşan Gürsoy Oto Servis, alanında liderlikle yoluna devam ediyor. Sunduğu imkanlar ile sektöründe daima öncü olan Gürsoy Oto 2008’den bu yana başarısını hep daha ileriye taşımış durumda. Geçmiş yıllarda; AKIA, Tezeller, BMC gibi firmalara da yetkili servis hizmetleri sunmuştuk. Bugün ise tüm otobüs markalarına özel servis hizmeti sunuyoruz. Geçmişin tecrübeleri ile artık tüm otobüs esnaflarını buluşturuyoruz.

Burada çok büyük bir ekip var. Şuan bünyemizde 44 personelimiz var. Daha da önemlisi tüm personelimiz alanında en uzman isimler. 30-35 yıldır bu işi yapan personellerimiz var. Hepsi sertifikalı ve eğitimli. Gürsoy Oto çatısında ucuz iş gücü için niteliksiz personel kimse bulamaz. Tüm çalışanlar alanında uzmanlaşmış ve gerekli eğitimleri almış durumda. Geçmiş yıllarda yürütülen yetkili servis süreçleri da ayrı bir tecrübe katmış ve Gürsoy Oto artık bir marka olmuştur.

7/24 Esnafın Yanındayız

Gürsoy Oto olarak çok güçlü bir kadroya sahibiz. Zaten en büyük övünç kaynağımızda budur. Sektörün en yetkin isimleri ile donanmış bir personel kadrosu var burada. Her biri alanında uzmanlaşmış, eğitimlerini eksiksiz bir şekilde almış, sertifikalı ekip. 3 adet yol yardım aracımız ise her an sahada müdahaleye hazır. Otobüs esnafının iş kaybı yaşamaması adına gece gündüz müdahaleye hazır halde bekliyoruz. 2000m² kapalı ve 500m² açık alana sahip büyük bir kompleks burası. Ayrıca site güvenliğimiz ve açık parklanma alanları ile esnaf rahatça aracını getirebilir.

Gece ve gündüz vardiyası ile hizmet veriyoruz. Randevulu ve randevusuz hizmet sunuyoruz. Çünkü bunlar ticari araçlar. Randevusuz da müdahale etmek gerekiyor. Gürsoy Oto işte tam da o noktada farkını gösteriyor. Çünkü çok büyük bir ekibe sahip. Acil müdahale gerekilen durumlarda personel yetersizliği yaşamıyoruz. Her biri alanında uzman ustalarımız ile esnafın sorununu hızlıca gideriyoruz.

Hangi Hizmetler Sunuluyor?

Dediğim gibi çok büyük bir kompleks burası. Yani çalışırken personelimiz de rahat hareket edebiliyor. Bu ferahlık sayesinde işleri daha düzenli ve güvenli sunmuş oluyoruz. Aynı zamanda bu geniş kadro ve yılların tecrübesi ile bir otobüs için klima hariç tüm servis hizmetleri sunuluyor. Mekanik, elektrik-elektronik, kaporta, boya gibi tüm işlemler servisimizde sağlanıyor.

Özellikle boya bölümümüz çok özel diyebilirim. Boya için ayrı bir alanımız mevcut. Yine motor ve şanzımanda çok iyiyiz. Şuana kadar yüzlerce motor ve şanzıman işçiliği yaptık. Her biri ustalarımızın tecrübesi ile yollarda hizmet vermeye devam ediyor. Elektrikte zaten kendimizi anlatmaya gerek dahi duymuyorum. Mekanik sorunlara en doğru çözümün her zaman öncelikli adresi olduk. Özellikle bu konu önemli. Mekanik sorunların doğru çözümü aracın ömrüne etki eden bir durum.

Yerimiz Deparko’da ancak aslında 3 yol yardım aracımız ile esnafın her zaman yanındayız. Yol yardım araçlarımızda gerekli tüm ekipmanlar mevcut. Bu sayede çoğu arıza servise gelmeyi gerektirmeden çözülüyor.

Müşteri Portföyünüzden Bahseder misiniz?

2008’de kurulmuş bir servis Gürsoy Oto. O günden bu yana birçok firmaya da yetkili servis hizmeti sağlamış. Bugün ise geçmişten bugüne markalaşmış ismi ile tüm markaları bu hizmet ile buluşturuyor. Şuana kadar sanırım İstanbul’da Gürsoy Oto’ya uğramamış otobüs kalmamıştır. Halk otobüs esnafı bu konuda bize büyük teveccüh gösterdi. Onların sayesinde bugünlere ulaştık. Tuzla’dan dahi gelen müşterilerimiz var. Servisimize gelen müşterilerimizle karşılaşırsanız nasıl bir dostluk ortamı olduğunu anlarsınız.

Otobüs esnafı dışında servisimize başka araçlarda gelmekte. Örneğin çok uzun zamandır Emniyet’in araçlarına biz hizmet sunuyoruz. O yollarda gördüğümüz TOMA gibi büyük tüm zırhlı araçlar bize geliyor.

Aylık 1000 araç girişi oluyor servise. Sektörle kıyas yaparsak bu muazzam bir rakam. Servisimizde geri dönüşüm için yağ toplanıyor. Bunları her ay gelip alıyorlar. Geri dönüşüme verdiğimiz yağ bile aslında bizim bu işteki liderliğimizi gösteriyor. Biz geçmişte olduğu gibi bugün de iddialıyız. Servis işinde uzman kadromuz ile her zaman en güzel hizmeti sunacağız. Gürsoy Oto Servis olarak otobüs esnafının her zaman yanındayız.

HALK ULAŞIM NİSAN SAYISI

Anahtar Kelimeler:
  • 1
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Otobüsçünün Ortak Noktası UYGUN OTO Sınırları AştıÖnceki Haber

Otobüsçünün Ortak Noktası UYGUN OTO Sını...

Otobüsün Yeni Şefi: Barbaros OktaySonraki Haber

Otobüsün Yeni Şefi: Barbaros Oktay

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar