İstanbul
DOLAR32.4856
EURO34.9653
ALTIN2436.1

BMC SAHAYA İNDİ: GENEL MÜDÜR BAYİ ZİYARETLERİNE BAŞLADI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BMC SAHAYA İNDİ: GENEL MÜDÜR BAYİ ZİYARETLERİNE BAŞLADI
Abone ol
Ticari araç üretiminde Türkiye’nin sayılı firmalarından BMC bayi ziyaretlerine başladı. Ziyaretlerin ilk durağı otobüs ve kamyon bayiliğini yürüten FMS Demirbaş Otomotiv oldu. BMC Genel Müdürü Mustafa Menkü’nün iştiraki ile düzenlenen ziyarette gündeme ilişkin soruları cevapladı.

Menkü: BMC ve Demirbaş İlişkisi Çok Köklüdür

BMC Genel Müdürü Menkü FSM Demirbaş Otomotiv ile BMC’nin uzun yıllardır çalıştıklarına değindir. Menkü; Mustafa Demirbaş ile BMC’nin ilişkisi köklü bir geçmişe dayanır. Mustafa bey bayi çalışmaları ile hep BMC’nin yanında oldu. BMC’nin bir ferdi gibi bizleri saha da temsil emiştir. BMC olarak bizlerin de FSM Demirbaş Otomotiv’in daima yanında olmamız lazım. Bizlerin de desteği ile müşteriye hizmeti beraber götürebilelim.

FSM Demirbaş Otomotiv ile olan birlikteliğimiz örnek bir çalışmadır. Özellikle Mustafa Demirbaş’ın müşterisinin sürekli yanında olması bizim için ayrı bir değer katıyor. Herkes Demirbaş ile çalışmaktan mutlu. Bu yüzden de FSM Demirbaş’ın bizde ki yeri farklı.

Sadece Bayilerimiz Fiyat Verebilir

Toplu alımlar ile esnafa ucuz otobüs imkanı iddialarını da yanıtlayan Menkü, bunun mümkün olmadığını söyledi. Kendilerine hiçbir oluşum ya da firmadan böyle bir teklif gelmediğini açıklayan Menkü “bir veya daha fazla araç alacak olanlar bayilerimize başvurmalılar. Bizler bayiler aracılığı ile çalışan kurumsal firmalarız. Bayilerimiz büyük yatırımlar yaparak satış hakkı almaktalar. Kamu dışında yaptığımız tüm satışlar bayilerimiz kanalı ile gerçekleşmektedir. Otobüs satışlarımız da FSM Demirbaş Otomotiv üzerinden yapılmaktadır. Sayı kaç olursa olsun böyle bir alım yine ancak FSM Demirbaş üzerinden yapılabilir.

Bayilerimizden farklı bir fiyat kimse veremez. Hatta bayilerimizden başka hiç kimse de fiyat veremez. Öyle girişimler olursa müşterilerimizin dikkatli olmalarını öneririm.” Dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ÖZ TRANS LOJİSTİK\'İN TERCİHİ FORD TRUCKS Önceki Haber

ÖZ TRANS LOJİSTİK\'İN TERCİHİ FORD TRUCK...

ANADOLU ISUZU ISO 500’DE 111. SIRADASonraki Haber

ANADOLU ISUZU ISO 500’DE 111. SIRADA

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar