darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3484
EURO35.1321
ALTIN2303.2

Cure Waste Management Filosu Elektrikli DAF Kamyonlar İle Yenileniyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cure Waste Management Filosu Elektrikli DAF Kamyonlar İle Yenileniyor
Abone ol
Cure Waste Management, tamamen elektrikli 7 DAF CF Electric çöp toplama kamyonunu teslim aldı. Tam elektrikli VDL yan yükleyicilerle donatılmış sessiz ve sıfır emisyonlu 6x2 araçlar; Eindhoven, Valkenswaard ve Geldrop-Mierlo bölgelerinde ev çöplerinin toplanması için kullanılacaktır.

Cure Waste Management; Eindhoven, Geldrop-Mierlo ve Valkenswaard'daki yerel yetkililerin dahil olduğu ortak bir girişimdir. Şirket; genel atık, kağıt, plastik, cam ve organik atık dahil olmak üzere yaklaşık 150.000 haneden çöp toplar. Cure Waste Management ayrıca Eindhoven bölgesinde dört geri dönüşüm merkezi işletmektedir.

Ek 7 adet elektrikli DAF yolda
Yeni teslim edilen araçlar, atık konteynerlerinin CF Electric'in kasasına sessiz ve tamamen otomatik olarak boşaltılmasını sağlayan elektrikli bir VDL yan yükleyici ile donatılmıştır. Cure Waste Management, yakında altı tanesi tamamen elektrikli arka yükleyiciyle donatılmış ek 7 adet DAF CF Electric kamyonu teslim alacaktır. Yedinci kamyon, hem yüzey hem de yeraltı atık konteynerlerini temizlemek için bir temizleme sistemi ile donatılacaktır.

Sürdürülebilirlik hedefi
Cure Waste Management Genel Müdürü Frans van Strijp, "Mümkün olduğu kadar sürdürülebilir bir şekilde çalışmaya özen gösteriyoruz ve tamamen elektrikli CF Elektrikli kamyonlardan oluşan bu seri bu hedefe harika bir şekilde uyum sağlıyor. Kamyonlar, çöplerin sessiz ve sıfır emisyonlu bir şekilde toplanmasını sağlar. Bu da Eindhoven, Valkenswaard ve Geldrop-Mierlo'da yaşayanlar için harika bir haber. Yepyeni şarj istasyonumuz aynı anda birden fazla aracı hızla şarj etmemizi sağlıyor." diyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
UTİKAD Tır Şoförlerinin Vize Sorunları İçin Harekete GeçtiÖnceki Haber

UTİKAD Tır Şoförlerinin Vize Sorunları İ...

Batı Group, Express Kurye İle Ortadoğu’da Hız KesmiyorSonraki Haber

Batı Group, Express Kurye İle Ortadoğu’d...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar