darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3699
EURO34.9825
ALTIN2325.4

Yeşil Muş Ovası Turizm'e 5 Adet 2022 Model Travego

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeşil Muş Ovası Turizm'e 5 Adet 2022 Model Travego
Abone ol
Yeşil Muş Ovası Turizm, Mercedes-Benz Türk’ten teslim aldığı 5 adet 2022 model Travego 16 2+1 ile müşterilerine sunduğu hizmetin kalitesini artıracak. Hoşdere Otobüs Fabrikası’nda üretilen araçlar için Mercedes-Benz Türk Teslimat Holü’nde bir tören gerçekleştirildi. Mercedes-Benz markalı ilk aracını yaklaşık 40 yıl önce satın alan Yeşil Muş Ovası Turizm, yeni araçlarını Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in kredi desteği ile filosuna ekledi.

Şehirler arası yolcu taşımacılığıalanında faaliyet gösteren Yeşil Muş Ovası Turizm,Mercedes-Benz Türk’ten teslim aldığı5 adet 2022 model Travego 16 2+1 ile müşterilerine sunduğu hizmetin kalitesini artıracak.

Mercedes-Benz Türk Hoşdere Otobüs Fabrikası’nda üretilen ve Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in kredi desteğiile satış işlemleri gerçekleştirilen araçların teslimatı için Mercedes-Benz Türk Teslimat Holü’nde bir tören organize edildi. Törende araçlar; Mercedes-Benz Türk Otobüs Filo Satış Koordinatörü Taylan Özyiğit tarafından Yeşil Muş Ovası TurizmYönetim Kurulu Başkanı Harun Özkan, Yeşil Muş Ovası Turizm Genel Müdürü Hakan Kızılkaya ve Yeşil Muş Ovası TurizmMüdürü Yavuz Özkan’ateslim edildi.

Yeşil Muş Ovası Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Harun Özkan; “Şehirler arası yolcu taşımacılığı sektöründe uzun yıllardır faaliyet gösteren bir firma olarak, çağın gerekleri ve müşterilerimizin beklentileri doğrultusunda sürekli kendimizi yeniliyoruz. Bu anlamda araç yatırımlarımız da büyük bir önem taşıyor. Bugün teslim aldığımız 2022 model 5 adet Travego ile tamamı Mercedes-Benz modellerinden oluşan 11 adetaracımızla hizmet vermeye devam edeceğiz. Yakıt tüketimi, yedek parça ve servis olanakları, 2.El değeri ve sahip olduğu bagaj hacmi yeni araç yatırımımızda Travego’yu seçmemizdeki ana unsurlar oldu” diye konuştu.

Mercedes-Benz Türk Hassoy Motorlu Vasıtalar Otobüs Satış Müdürü Cenk Soydan daşu açıklamalarda bulundu: “Kullanıcılarımızın talepleri doğrultusunda yenilenen araçlarımıza; benzersiz güvenlik donanımları, yolcu, muavin ve sürücü konforunu artıracak birçok özellik eklendi. Özellikle sürücü konforunu en ideal noktaya taşıyan otomatik vites özelliği, yeni araçlarımızda yakıt sarfiyatını yüzde 4’e varan oranlardadüşürüyor. Yeni araçlarının Yeşil Muş Ovası Turizm'e bol kazanç getirmesini ve hayırlı olmasını diliyorum.”

Mercedes-Benz Türk Filo Satış Grup Müdürü Burak Batumlu iseşunları söyledi: “Odağına insanıalanbir firma olarak, güvenli ve konforlu seyahat deneyimi hedefimiz doğrultusunda sunduğumuz yenilikler ile seyahatlerde yeni standartları belirlemeye devam ediyoruz. Sektörün öncü markası olarak, bu kapsamda yaptığımız çalışmalar çerçevesinde yeni Travego’da da birçok yeniliği devreye aldık. Müşterilerimizden gördüğümüz ilgi de yaptığımız yoğun çalışmaların karşılıksız kalmadığını gösteriyor. Mercedes-Benz’denilk aracını yaklaşık 40 yıl önce satın alan Yeşil Muş Ovası Turizm, yıllardır olduğu gibi yeni araç yatırımında da yine markamızı tercih etti. Yeni araçları ile müşterilerine sunduğu hizmetin kalitesini artırma şansına sahip olacak Yeşil Muş Ovası Turizm,aynı zamanda rekabette de çok önemli avantajlar elde edecek.”

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ZF, 2021’de Satış ve Karlılık Hedeflerini GerçekleştirdiÖnceki Haber

ZF, 2021’de Satış ve Karlılık Hedeflerin...

FSM Demirbaş Sektör Liderleri İle BuluştuSonraki Haber

FSM Demirbaş Sektör Liderleri İle Buluşt...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar