İstanbul
DOLAR32.4977
EURO34.9623
ALTIN2429.8

FSM Demirbaş Sektör Liderleri İle Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
FSM Demirbaş Sektör Liderleri İle Buluştu
Abone ol
Temsa, Karsan ve BMC otobüs bayisi, FSM Demirbaş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Demirbaş, Bakırköy Botanik tesislerinde düzenlediği kahvaltılı toplantıda Özel Halk otobüsü camiasının yöneticileri ile buluşarak sektörün ihtiyacına yönelik otobüs yenileme ve finans kaynakları ile ilgili istişare ve bilgi alışverişinde bulundular.

İstişare toplantısına FSM Demirbaş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Demirbaş ve satış müdürü Hasan Özçelik, İstanbul Özel Halk otobüsleri Esnaf Odası ve Özulaş Toplutaşım A.Ş Başkanı  Göksel Ovacık , İstanbul Halk Ulaşım A.Ş. Başkanı Naci Yağız, Öztaş A.Ş. Başkanı Mehmet Tekin ve Yeni İstanbul Halk otobüsleri A.Ş. Başkan yardımcısı Özcan Yıldız ile esnaf odası ve şirketlerin yönetim kurunu üyeleri katıldılar.

Esnaf Odası ve şirket Başkanları ile yöneticiler söz alarak, sektörün ödeme gücü ile ilgili verileri paylaşarak, FSM Demirbaş otomotiv firmasından uygun fiyat, uygun kredi fiyatı ve vade oranları ile ilgili istek ve talepleri dile getirdiler

Sektörün öncü ve lider firmalarından FSM Demirbaş Otomotiv yönetim kurulu Başkanı Mustafa Demirbaş, sektörün otobüs ihtiyacına yönelik ve esnafın yararına olacak şekilde 5 ay evvel  bir kampanya düzenlediklerini fakat esnafın ilgi göstermediği, gelinen süreçte otobüs fiyatlarının aşırı derecede yükseldiğini belirterek, otobüs fiyatlarında ve faiz oranlarında fiyat belirsizliği olduğunu, otobüs almak isteyenler için esnafın alım gücüne yönelik bir model geliştirerek kampanya düzenlemek istediklerini belirtti.

 Bundan dolayı çözüm ortağı FSM Demirbaş otomotiv yıllardır esnafın dostu olarak sektöre hizmet verdiğini ,oda ve şirket yöneticileri ile istişare ederek bir çalışma içine girdiklerini, Demirbaş otomotiv güvencesi ile esnafların ve sektör yöneticilerinin de görüşlerine ve tavsiyelerine önem verdiklerini söyleyerek yakın zamanda kampanya ile ilgili duyuruları yapacaklarını belirtti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yeşil Muş Ovası Turizm'e 5 Adet 2022 Model TravegoÖnceki Haber

Yeşil Muş Ovası Turizm'e 5 Adet 2022 Mod...

Türkiye’de Üretilen Mercedes-Benz Tourrider İlk Büyük Siparişini AldıSonraki Haber

Türkiye’de Üretilen Mercedes-Benz Tourri...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar