İstanbul
DOLAR32.5057
EURO34.5849
ALTIN2498.1

Voith Standı Yine Yeniliklerle Doldu Diwa Bile 7lendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Voith Standı Yine Yeniliklerle Doldu Diwa Bile 7lendi
Abone ol
Yenilikçi çözümleri adından alanında sıkça söz ettiren VOITH, Busworld Turkey Fuarı’nda da yeni ürünleri ile ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Günün koşullarına uygun çözümleri ile öne çıkan VOITH, aslına sadık kalarak DIWA’yı bile 7 vitese çıkardı.

Busworld Turkey Fuarı’na 2 yeni ürünü ile katılan VOITH, ürünleri ile elektrik dünyasına kapılarını açıyor. Her iki ürünü ile de elektrikli araçlar için vazgeçilmez olmayı amaçlayan VOITH, geleneksel ürünlerden yenilikçi çözümlere geçiş yapıyor. Yenilikçi ürünlerinden “Voith Electrical Drive System” sıfır emisyonlu bataryalı elektrikli otobüsler için sunuluyor. Voith Electrical Drive System ile batarya hariç tüm komponentler sağlanıyor. Ürün ana çekirdek paket ve ful paket olarak iki şekilde olarak müşterilere sunuluyor.

Voith Elektrikli Sürüş-Tahrik Sisteminin geliştirilmesini, filo performansınızın güvenilir ve verimli bir şekilde artırılması adına bir kilometre taşı olarak kabul edebilirsiniz. Bu yenilikçi ve düşük ağırlıklı sürüş-tahrik sistemi sizlere düşük enerji tüketimi ve uzun mesafeli taşımacılık imkanını bir arada sunar. Aynı zamanda tüm sistem bileşenleri su soğutmalı olup sistem çok sessiz bir sürüşü mümkün kılmaktadır.

Operatörler, kentsel alanlarda karbon-zehirli gaz ve gürültü emisyonunu azaltmak için filolarını elektrikli sistemlere dönüştürmeye başladılar. Voith, uygulamalara özel tak çalıştır çözümleriyle, optimize edilmiş, uygulaması ve kullanımı kolay arayüzleriyle “elektirikliye geçiş” sürecinizde çözüm ortağınız olmayı taahüt ediyor. Voith Elektrikli Sürüş-Tahrik Sistemi tamamıyla elektirkle çalışan bir sistem olup, körüklü otobüslerde ve zorlu coğrafyalarda dahi güvenle ve verimli şekilde kullanıma uygundur. Verimliliği ve güvenilirliği ile sınıfının en iyisidir. Az yer kaplayan, enerji verimliliği yüksek motor sayesinde düşük enerji tüketimi sağlanır.

Ürünün farklı versiyonları ile 8 ila 18 metre sınıfında ki tüm araçlara çözümler sunuluyor. Birçok firmanın elektrik motoruna karşın raylı sistemlerde ki bilgi ve tecrübeleri ile en verimli motoru ürettiklerini belirten VOITH, invertör farkı ile en verimli enerji tüketimine sahip olduklarını belirtiyorlar.

Vites Geçişi Artmadan 7’li DIWA

Uzun zamandır beklenen DIWA NXT, yeni özellikleri ile fuarda yerini aldı. DIWA’Nin tüm özelliklerini bünyesinde barındıran NXT, artan dişlisine rağmen halen aynı sayıda geçişe de sahip. Teorik olarak 7 vitese sahip yeni DIWA kullanım anında ise 7 vites zorunluluğu yaşatmıyor. Gerekli hallerde kullanıma sunulan 7 vites, atlamalı olarak geçiş sağlıyor. Bu sebeple kullanım esnasında pratikte bunu yaşatmıyor. Sadece gerekli hallerde bu devirleri sunan NXT, yenilenirken bile DIWA’ya sadık kalmayı başardı. Şehiriçinde daha az vites geçişini savunan VOITH, yeni şanzımanında da bu politikasına bağlı kaldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Değişimde Ekonomik Çözümün Adresi Halk Otobüs PazarıÖnceki Haber

Değişimde Ekonomik Çözümün Adresi Halk O...

Mercedes-Benz Türk, Eskişehir Tepebaşı Belediyesi’ne 5 Adet Atego 1018’i Teslim EttiSonraki Haber

Mercedes-Benz Türk, Eskişehir Tepebaşı B...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar