darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3377
EURO35.2064
ALTIN2246.5

UTİKAD Yönetim Kurulu Derneğin Yeni Üyeleriyle Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
UTİKAD Yönetim Kurulu Derneğin Yeni Üyeleriyle Buluştu
Abone ol
Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği UTİKAD, Başkan Ayşem Ulusoy’un ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin katılımıyla 11 yeni üyesini dernek ofisinde ağırladı.

Lojistik sektörünün çatı derneği UTİKAD, uluslararası taşımacılık ve lojistik hizmet üretimi alanlarında faaliyet gösteren firmaların üye olduğu, sektörün tüm unsurlarını kapsayan tek sivil toplum kuruluşu olarak yeni üyeleriyle büyümeye devam ediyor. UTİKAD, yeni üyelerle etkili ve yakın iletişim kurmak adına organize edilen tanışma davetinde 11 yeni üyesini dernek ofisinde ağırlayarak ‘hoş geldiniz’ dedi.

UTİKAD, 562 üyesi ile lojistik sektörünün en önemli sivil toplum örgütlerinden biri olmanın sorumluluğuyla kamu idaresinde ve birçok platformda üyelerinin temsilini gereğince yerine getirmenin gayretiyle çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Üyelerinin talep ve sorunlarını ilk ağızdan öğrenmek için kurulan Üye İlişkileri Odak Grubu, çalışmalarına başladığı ilk günden beri 104 üyesiyle yüz yüze görüşme gerçekleştirdi ve yapılan sunumlarla UTİKAD çalışmaları hakkında üyelerine bilgi verdi. Üye İlişkileri Odak Grubunun faaliyetleri doğrultusunda 10 Mayıs 2022 Salı günü UTİKAD Başkanı Ayşem Ulusoy’un ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin katılımı ile tanışma daveti gerçekleştirildi.

Üyelerle etkili iletişim kanallarının geliştirilmesinin ve yeni üyelerle bir araya gelmenin önemine vurgu yapan UTİKAD Başkanı Ayşem Ulusoy; “UTİKAD, aramıza katılan her bir yeni üye ile güçlenerek temsil kabiliyetini büyütmeye devam ediyor. Bugün, UTİKAD çatısı altında aramıza katılan genç firma temsilcilerimizin olduğunu görmek de ayrıca mutluluk verici. Sektörümüzün dinamizme ve genç fikirlere her alanda son derece ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Tüm üyelerimizi, özellikle çalışma gruplarımızın faaliyetlerinde ve odak gruplarımızda etkin olmaya davet ediyorum” diye konuştu.

Görüş ve önerilerini UTİKAD Başkanı Ayşem Ulusoy ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile paylaşan 11 yeni üyemiz UTİKAD çatısı altında temsil edilmekten duydukları mutluluğu dile getirdi. Çekilen aile fotoğrafının ardından toplantı son buldu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mercedes-Benz Türk Spora Verdiği Desteği SürdürüyorÖnceki Haber

Mercedes-Benz Türk Spora Verdiği Desteği...

DHL ve Volvo Trucks, Sıfır Emisyonlu İşbirliği BaşlattıSonraki Haber

DHL ve Volvo Trucks, Sıfır Emisyonlu İşb...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar