İstanbul
DOLAR32.4805
EURO34.8181
ALTIN2426.5

TÖHOB Mitili Ankara’ya Attı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TÖHOB Mitili Ankara’ya Attı
Abone ol
Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği’nde yönetim değişikliği ile beraber çalışmaların ardı arkası kesilmiyor. Başkan Soydaş ile şaha kalkan TÖHOB, artık mitili Ankara’ya attı. Tüm Türkiye’de ki halk otobüsçülerin genel sorunlarına umut ışığı olan değişim hareketi, sektörü TÖHOB çatısında birleştirdi.

Kurucu başkan İsmail Yüksel’den görevi devralan Başkan Soydaş’ın TÖHOB çalışmalarına yetişilemiyor. Gelir gelmez çalışmalara başlayan TÖHOB kısa zamanda Gelir Vergisi’nde halk otobüs sektörüne mutluluğu tattırdı. KDV indirimine ek olarak gelen Gelir Vergisi indirimi ile ulaşım sektörünün TÖHOB’a olan inancı daha da büyüdü.

Hayal Gerçek Oldu TÖHOB Ankara’da

Kurulduğu günden bu yana tüm illerin ortak talebi olan TÖHOB’un Ankara’ya taşınması Başkan Soydaş sayesinde gerçek oldu. 16 Temmuz’da açılışı yapılan TÖHOB Ankara Ofisi ile sektörün yıllardır beklentisi gerçeğe dönüştü. Tüm illerin ortak sorunlarına odaklanan TÖHOB bu vesile ile Ankara merkezli çalışmalarını hızlandıracağı bekleniyor. Özellikle merkezi yönetimden talep edilen düzenlemeler için çalışmalarda Ankara’nın önemine dikkat çeken yönetim “bundan böyle misafirlerimizi ofisimizde ağırlarken, bürokrasiye de bu kadar yakın olacağız. Çözülemez denilen tüm sıkıntıları Başkent üzerinden sırasıyla çözüme kavuşturacağız” denildi.

Ankara ofisinin açılışına tüm illerden katılım olduğu gözlenirken siyesilerden de yoğun protokol dikkat çekti. Açılışa; Eski Başbakan Yardımcısı ve Ak Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, Ankara Milletvekili Murat Erim, İyi Parti Genel İdare Kurulu Üyeleri, Bitlis, Ağrı, Adana, Niğde ve İstanbul Milletvekilleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan Başkan Soydaş “yeni ofisimizin sektörümüze hayırlar getirmesini diliyoruz. Ankara üzerinden yapılacak çalışmalar ile halk otobüs sektörümüzü daha iyi yarınlara çalışacağımıza inancımız tamdır. TÖHOB camiamızın bir üst kuruluşu olarak her daim var olacaktır” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mercedes-Benz Türk Ulaşım Motorlu Araçlar İle 7/24 Servis Hizmetine BaşladıÖnceki Haber

Mercedes-Benz Türk Ulaşım Motorlu Araçla...

Yeni Yatırım Ve Projeleri İle ZF, Geleceği İnşa Eden MarkaSonraki Haber

Yeni Yatırım Ve Projeleri İle ZF, Gelece...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar