İstanbul
DOLAR32.5328
EURO34.7654
ALTIN2493.7

Satış Sonrasında Servisin UYGUN’U Anadolu Isuzu Güvencesiyle

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Satış Sonrasında Servisin UYGUN’U Anadolu Isuzu Güvencesiyle
Abone ol
Anadolu Isuzu’nun İstanbul atağı satış sonrası hizmetlerle devam ediyor. Anadolu Isuzu, servis hizmeti ile kısa zamanda markalaşan UYGUN OTOMOTİV’i ailesine katarak otobüs esnafına verdiği sözü tuttu. Yapılan otobüs servisi açılışı ile satışlarda önemli bir artış bekleniyor.

Dolapdere Sanayi Sitesi Uygun Otomotiv merkezinde yapılan açılış törenine; Anadolu Isuzu Otobüs Satış Müdür Murat Küçük, Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Hüseyin Alman, Bayi Geliştirme Yöneticisi Ali Başağa, Örnek Otomotiv Satış Müdürü Mürsel Gülkanat ve davetliler katıldı.

Örnek Otomotiv bayi anlaşması ile 2022’de önemli satış başarısı gösteren Anadolu Isuzu servis yapılanması ile de büyümeyi sürdürüyor. Ülke genelinde 89 servis hizmeti ile tüm müşterilerine ulaşan, Anadolu Isuzu son servis açılışı ile İstanbul otobüs esnafına da verdiği sözü tutmuş oldu.

Satış Sonrası Hizmetlerde Lider

Başta küçük otobüsleri olmak üzere ürün sunduğu her alanda satış sonrası hizmetleri ile ön plana çıkan Anadolu Isuzu 7/24 servis servis yapılanmasını genişletiyor. Uygun Otomotiv ile satış sonrası servis hizmetini İstanbul Avrupa yakasında daha da güçlendirmiş oldu. Yetkili servis, Dolapdere Sanayi Sitesinde 7/24 olarak otobüslere hizmet sunacak. Sadece otobüslere yönelik hizmet sunacağı açıklanan Uygun Otomotiv’in bu sayede birçok servisten daha tecrübeli ve profesyonel hizmet sunması amaçlanıyor. Sadece otobüs sınıfında ki araçlara hizmet sunan UYGUN OTMOTİV sektörde ki bilinirliği ve duyulan güven ile diğer marka araçlarında tercihi oluyor.

Esnafa sunduğu kolaylıklar ve güvenli hizmet ile tüm markalarında uğrak yeri olan UYGUN OTOMOTİV, esnafa da can suyu oldu. Anadolu Isuzu kalitesi ile hizmet anlayışı daha da gelişen UYGUN OTOMOTİV, sektörde tanınan ustaları ve tecrübeleri ile sundukları hizmet neticesinde servis kayıpları ve sürpriz masraflardan esnafı koruyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sendeo 7/24 Hizmet Anlayışıyla Sektörde Fark YaratıyorÖnceki Haber

Sendeo 7/24 Hizmet Anlayışıyla Sektörde...

Değişimin Öncelikli Adresi Misyonu İle Yola Çıkan Örnek Otomotiv Anadolu Isuzu İle Şaha KalktıSonraki Haber

Değişimin Öncelikli Adresi Misyonu İle Y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar