İstanbul
DOLAR32.4507
EURO34.7546
ALTIN2440.6

Değişimin Öncelikli Adresi Misyonu İle Yola Çıkan Örnek Otomotiv Anadolu Isuzu İle Şaha Kalktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Değişimin Öncelikli Adresi Misyonu İle Yola Çıkan Örnek Otomotiv Anadolu Isuzu İle Şaha Kalktı
Abone ol
2022 yılına yeni markası ile başlayan Örnek Otomotiv, otobüs sınıfında öncelikli adres olmaya aday. Anadolu Isuzu’nun ürünleri ile önemli başarı gösteren Örnek Otomotiv’in satışları tüm hızıyla sürüyor. Başta İstanbul olmak üzere şehiriçi ve servis araçlarında yaptığı satışlar ile adından kısa zamanda söz ettiren Örnek Otomotiv, değişimde otobüs esnafına sağladığı imkanlarla da destek olmayı sürdürüyor.

Türkiye’nin ticari markası Anadolu Isuzu ailesine yeni katılan Örnek Otomotiv 2022 yılını başarılarla süslemeye devam ediyor. Başta şehiriçi otobüs pazarında ki bilinirliği ile de sektörde nam salan Örnek Otomotiv yeni bayiliği ile otobüs değişimlerinin aranan adresi oldu. Açılış töreninden bu yana fabrikadan alınan her ürünü müşterisi ile buluşturan Örnek Otomotiv, özellikle halk otobüs sektörünün değişimde ki öncelikli tercihi oluyor.

CITIPORT ve NOVOCITI LIFE Yolları Süslüyor

12 metre sınıfında ki araçların son dönemde parlayan modeli CITIPORT İstanbul yollarını Örnek Otomotiv ile süslüyor. Yapılan satışlar ile İstanbul’un Avrupa ve Anadolu yakasında son dönemde artan CITIPORT’lar esnafın beğenisini kazandı. Ekonomik işletme maliyeti, düşük yakıt tüketimi ve servis hizmetleri ile esnafın beğenisini kazanarak öncelikli tercih olan CITIPORT satışları tüm hızıyla sürüyor.

Mavi Marmara esnaflarından Nihat Bilgin, Bülent Erçağ, Yasin Tanrıkulu, Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Yılmaz, Şaban Yılmaz, Coşkun Yılmaz ve Ayten Çolak, Özulaş Başkan Vekili Serhat Akçakaya, Yasin Baseyoğlu, Mesut Yorgancı ve Uğur Nakliyat adına İbrahim Ayılmazdır son dönemde Örnek Otomotiv ile değişimi sağladı. Ayrıca Havaist’e de 5 adet Novociti Life satıldı.

Esnafın Hep Yanında

Satış sonrası hizmetleri ile ön plana çıkan Anadolu Isuzu ve esnafın güven adresi olarak bilinen Örnek Otomotiv satış sonrasında da esnafın yanında oluyor. Satışı gerçekleşen otobüslerin düzenli denetimini yaparak esnafın görüşlerine değer veren Anadolu Isuzu ve Örnek Otomotiv durak gezileri düzenliyor. Bu doğrultu da düzenlenen ziyaretlere Anadolu Isuzu adına Ürün Yönetim Şefi Veysel Çataltepe, Ürün Yönetim Uzmanı Murat Yücekuş ile Örnek Otomotiv Satış Müdürü Mürsel Gülkanat katılıyor. Yapılan ziyaretlerde esnaf ve sürücü görüşleri alınıyor ve raporlanıyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Satış Sonrasında Servisin UYGUN’U Anadolu Isuzu GüvencesiyleÖnceki Haber

Satış Sonrasında Servisin UYGUN’U Anadol...

DHL, Bahçeşehir Üniversitesi’nde Öğrencilerle BuluştuSonraki Haber

DHL, Bahçeşehir Üniversitesi’nde Öğrenci...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar