İstanbul
DOLAR32.455
EURO34.829
ALTIN2438.6

Oto Ekspertiz Sonuçları Siz İstanbul’a Gelmeden Cebinizde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Oto Ekspertiz Sonuçları Siz İstanbul’a Gelmeden Cebinizde
Abone ol
İstanbul’da yeni ve uygun fiyatlı bir araç bulduğunuzda şehir dışında olsanız ya da iş yerinden izin almanız gerekiyorsa paniğe gerek yok. Bir aracın tüm asistanlık hizmetlerini tek merkezden sunan Rabam, İstanbul’daki araçların ekspertiz hizmetinde, tüm illerdeki alıcılara kolaylık sağlıyor; İstanbul’dan alınacak araçların ekspertiz işlemlerini kolaylıkla yaparak, raporunu kullanıcılara gönderiyor.

Hem Türkiye’de hem de dünyada bir ilke öncülük ederek farklı yerlerden alınan hizmetleri tek bir noktadan yönetmeyi sağlayan Rabam, araç sahiplerine bakım, muayene, araç yıkama, mini hasar onarımı, ekspertiz, akaryakıt ve lastik değişimi gibi toplam 7 alanda 50’den fazla hizmet sunuyor. Rabam; Türkiye’nin diğer illerinde yaşayıp İstanbul’dan araba almak isteyen ve ekspertiz adımında sorun yaşayan müşterilerinin de işlemlerini kolaylaştırıyor.  Rabam uygulamasını kullananlar, almak istedikleri aracı uygulamaya kaydederek; online oto ekspertiz raporu randevusu alarak süreci hemen başlatıyor.

 “Tüm süreci yürüterek aracın ekspertiz raporunu titizlikle değerlendiriyoruz”

Rabam’ın ekspertiz sürecini nasıl kolaylaştırdığını anlatan Rabam Kurucusu R. Kaan Aydoğan, “Yeni araç alacak kişiler, haklı olarak alacağı araçları bir uzmana gösterip, herhangi bir sorunu var mı bunu öğrenmek istiyor. Bu işlemde aracın geçmişte yaşadığı kazalar, değişen parçalar, mekanik aksamında bulunan hasarlar, yakın zamanda masraf çıkarabilecek tüm noktalar uzmanlar tarafından kontrol edilir. Ekspertiz işlemleri son bulduğunda ise bu işlemin yapılmasını isteyen kişiye yazılı rapor ve bilgi verilir. Bu raporda kişi aracın tüm detaylarını görebilir. Biz de ekspertiz hizmetimizle kullanıcılarımıza, sahip olduğu ya da almak istediği araçlar için bu hizmeti zahmetsize tamamlayacağı bir süreç sunuyoruz” dedi.

Kullanıcılar yol masrafı ve ekspertiz noktası aramaktan kurtuluyor

“Saha temsilcilerimiz tüm süreci yürüterek aracın ekspertiz raporunu değerlendiriyor ve kullanıcıların doğru bir karar almasına destek oluyor” diyen R. Kaan Aydoğan konuşmasına şöyle devam etti: “Üstelik başka illerden kullanıcılar İstanbul’dan bir araç beğendiğinde, onlar İstanbul’a gelmeden işlemini yapıp sonrasında raporunu veriyoruz. Bu süreçte kullanıcılar yol masrafı ve farklı bir ilde güvenilir hizmet alınacak ekspertiz noktası aramaktan kurtuluyor. Öte yandan zaman kaybının önüne geçerek süreci hızla sonuçlandırıyoruz. Bunun için tek yapılması gereken Rabam uygulamasını indirmek.”

App Store ve Google Play üzerinden ücretsiz olarak indirilebilen uygulama, dijital asistanlık hizmeti ile araçların muayene ve yıllık bakım tarihi gibi konuları da takip ediyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
1841 Çalışan İBB Kadrosuna GeçtiÖnceki Haber

1841 Çalışan İBB Kadrosuna Geçti

Örnek Otomotiv Satışlarla YükseliyorSonraki Haber

Örnek Otomotiv Satışlarla Yükseliyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar