İstanbul
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Örnek Otomotiv Satışlarla Yükseliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Örnek Otomotiv Satışlarla Yükseliyor
Abone ol
Marka değişimi ile yeni bir yola çıkan Örnek Otomotiv 2022 yılını başarılar ile kapattı. 12 ve 8 metre sınıfında ki şehiriçi otobüs satışları ile İstanbul’da büyük başarı sağlayan Örnek Otomotiv’de yeni yıla da hızlı başladı.

Anadolu Isuzu bayiliği ile 30 yılı aşan tecrübesini buluşturan Örnek Otomotiv şehiriçi ulaşımın aranan bayisi oldu. Başta İstanbul olmak üzere Isuzu markası altında büyük başarıya imza atan Örnek Otomotiv 2023’te de iddialı. Uygun Oto servisi ile el ele vererek satış başarıları sağladıkları 2022’yi geride bırakan Örnek Otomotiv’in CITIPORT satışları sektörde en konuşulan olay oldu. NOVOCITI Life ve CITIPORT model otobüsler artık İstanbul’un her sokağında. Yıllardır beklenen başarı Örnek Otomotiv sayesinde Anadolu Isuzu için sağlandı.

2023’e Hızlı Giriş

İstanbul’un Anadolu ve Avrupa yakasına yaptığı satışlar ile yolları otobüslerle süsleyen Örnek Otomotiv 2023’e de hızlı girdi. 2022 yılında ilk alımını yapan İbrahim Ayılmazdır’a bu yıl da iki yeni araç teslim etti. Teslimatı yapılan araçlar C-862 ve C-1946 kapı kodu ile hizmet vermeye başladı. Ayrıca Anadolu Yakası Sabiha Gökçen hattında hizmet veren C-1920 kapı kodlu aracın sahibi Özer Güzelsoy’un da tercihi CITIPORT oldu. Daha önce de Örnek Otomotiv’i tercih eden Özulaş Başkan Vekili Serhat Akçakaya’da C-973 kapı kodlu aracını CITIPORT ile değişim sağladı.

Küçükçekmece lokasyonu ile Avrupa Yakasında da esnafın öncelikli tercihi olan Örnek Otomotiv’in Silivri’ye de satışları devam ediyor. Mavi Marmara esnaflarından A-882’nin sahibi Mehmet Fani Durmuş’un tercihi de CITIPORT oldu.

Örnek Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Öztepe “biz Anadolu Isuzu’ya inanıyorduk. Ürünleri ve müşteri yorumları gerçekten güzeldi. Markamıza olan güveni sarsmayacağını ve hatta daha da sağlamlaştıracağını görmüştük. Anadolu Isuzu bayiliği ile daralan pazara rağmen 2022 yılını başarı ile geride bıraktık. Bu yıl teslimini gerçekleştirdiğimiz tüm otobüslerin otobüs esnafına hayırlar sunmasını dileriz. Rabbim tekerlerine taş değdirmesin” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Oto Ekspertiz Sonuçları Siz İstanbul’a Gelmeden CebinizdeÖnceki Haber

Oto Ekspertiz Sonuçları Siz İstanbul’a G...

MAN Türkiye, Üst Üste Üçüncü Kez ‘Market Of The Year’ Ödülünün Sahibi OlduSonraki Haber

MAN Türkiye, Üst Üste Üçüncü Kez ‘Marke...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar