Ford İlan
İstanbul
DOLAR32.7878
EURO35.1602
ALTIN2457.9

Mercedes-Benz Türk, 19 Mayıs’ı “Yıldız Kızlar”la Kutladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mercedes-Benz Türk, 19 Mayıs’ı “Yıldız Kızlar”la Kutladı
Abone ol
Mercedes-Benz Türk, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) ile birlikte yürüttüğü 'Her Kızımız Bir Yıldız' programı kapsamında, tıp fakültelerinde okuyan Yıldız Kızları İstanbul’da ağırlayarak kutladı. Etkinlik, Boğaz turu eşliğinde gerçekleştirildi ve geleceğin hekimleri uzman doktorlarla bir araya gelerek deneyimlerinden faydalandı.

Mercedes-Benz Türk ve ÇYDD’nin 20 yıldır sürdürdüğü 'Her Kızımız Bir Yıldız' programı, Türkiye’nin dört bir yanındaki kız öğrencilerin eğitimine destek sağlıyor. Bu yıl da tıp fakültelerinde öğrenim gören kız öğrenciler, İstanbul’da buluşarak, 19 Mayıs coşkusunu hep birlikte yaşadılar. Etkinliğe ÇYDD Genel Başkan Yardımcısı Lale Pilatin, derneğin yönetim kurulu üyelerinden Prof. Dr. Cihan Demirci Tansel, Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Nefroloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serhan Tuğlular,Mercedes-Benz Türk Kurumsal İletişim Müdürü Miray Demirel ve farklı branşlardan doktorlar katıldı.

Boğaz turu sırasında, öğrenciler alanında uzman doktorlarla meslekleri hakkında sohbet etme fırsatı buldu. Mercedes-Benz Türk’ün kadın yöneticileri de kişisel ve mesleki gelişim hikâyelerini paylaşarak, öğrencilere ilham verdi.

Mercedes-Benz Türk Kurumsal İletişim Müdürü Miray Demirel, etkinlik hakkında yaptığı değerlendirmede, 19 Mayıs’ı tıp fakültesi öğrencisi yıldız kızlarla kutlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Demirel, “Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü, eğitim ve öğretim hayatlarına destek sağladığımız geleceğin genç hekimleri ile anmak bizim için tarif edilemez bir mutluluk” dedi. Ayrıca, 'Her Kızımız Bir Yıldız' programının, 20 yıl boyunca büyüyerek geliştiğini ve bugün 1.000 kız öğrenciye burs ve kişisel gelişim desteği sağladığını vurguladı.

'Her Kızımız Bir Yıldız' Programının Amacı

2004 yılında başlatılan 'Her Kızımız Bir Yıldız' programı, toplumda kadının her alanda hak ettiği güce kavuşmasını ve kadınlara sosyal ve ekonomik hayatta fırsat eşitliği tanınmasını hedefliyor. Program, lise hayatları boyunca desteklenen öğrencilerin kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlıyor ve onların her zaman yanında olduğunu gösteriyor.

Geleceğe Yatırım

Mercedes-Benz Türk, 20 yıldır olduğu gibi, Türkiye’de gençlerin eğitimini desteklemeye kararlılıkla devam edeceğini belirtiyor. Miray Demirel, “Geleceğin genç hekimleri ile bir araya geldiğimiz ve bayramımızı kutladığımız bugün bizim için çok anlamlı oldu” dedi.

Mercedes-Benz Türk ve ÇYDD'nin 'Her Kızımız Bir Yıldız' programı, genç kızların eğitimine ve kişisel gelişimine destek vererek, onların gelecekte topluma katkı sağlayan bireyler olmalarını hedefliyor. 19 Mayıs’ta gerçekleştirilen bu anlamlı etkinlik, geleceğin hekimlerine ilham vermek ve onlara destek olmak adına önemli bir adım olarak kaydedildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Chery’nin Yüksek Teknolojisiyle Donatılmış TIGGO 8 PROÖnceki Haber

Chery’nin Yüksek Teknolojisiyle Donatılm...

Isuzu D-Max, Mad Max Serisinin Beşinci Filmi "Furiosa: Bir Mad Max Destanı"nın İletişim Sponsoru OlduSonraki Haber

Isuzu D-Max, Mad Max Serisinin Beşinci F...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar