Ford İlan
İstanbul
DOLAR32.7878
EURO35.1602
ALTIN2457.9

Isuzu D-Max, Mad Max Serisinin Beşinci Filmi "Furiosa: Bir Mad Max Destanı"nın İletişim Sponsoru Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Isuzu D-Max, Mad Max Serisinin Beşinci Filmi "Furiosa: Bir Mad Max Destanı"nın İletişim Sponsoru Oldu
Abone ol
Anadolu Isuzu, efsanevi pick-up modeli Isuzu D-Max ile Mad Max serisinin beşinci filmi olan "Furiosa: Bir Mad Max Destanı"nın iletişim sponsoru olarak dikkat çekiyor. Post-apokaliptik filmlerin kült serisi Mad Max’in bu yeni filminde, Isuzu D-Max’in dayanıklılığı ve güçlü performansı vurgulanıyor.

Anadolu Isuzu, 24 Mayıs tarihinde TME Films / Warner Bros. iş birliğiyle Türkiye’de vizyona girecek olan "Furiosa: Bir Mad Max Destanı" filminin iletişim sponsorluğunu üstlendi. George Miller’ın yönettiği ve Anya Taylor-Joy'un Furiosa karakterini canlandırdığı bu Avustralya kıyamet sonrası aksiyon macera filmi, dünya prömiyerini 77. Cannes Film Festivali'nde yapmış ve 6 dakika boyunca ayakta alkışlanmıştı.

Dayanıklılık ve Güçlü Performans

Furiosa: Bir Mad Max Destanı dünyasında en çok ihtiyaç duyulan iki özellik olan dayanıklılık ve güçlü performans, Isuzu D-Max ile ortak bir bağ oluşturuyor. Isuzu D-Max’in “İçinizdeki güç sizi yepyeni maceralara götürür” mottosu, Mad Max Furiosa’nın heyecan dolu evreniyle birleşiyor ve ortaya yeni ve heyecan verici bir yolculuk çıkıyor.

Türkiye Ön Gösterimi

Filmin Türkiye ön gösterimi, 21 Mayıs tarihinde Kanyon AVM Paribu Cineverse’te yapıldı. Bu özel gösterim, izleyicilere filmin aksiyon dolu dünyasını ve Isuzu D-Max’in bu evrendeki rolünü keşfetme fırsatı sundu.

Isuzu D-Max’in Furiosa ile gerçekleştirdiği bu iş birliği, marka için güçlü bir iletişim platformu sunarken, aynı zamanda film severler için de heyecan verici bir deneyim oluşturuyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mercedes-Benz Türk, 19 Mayıs’ı “Yıldız Kızlar”la KutladıÖnceki Haber

Mercedes-Benz Türk, 19 Mayıs’ı “Yıldız K...

Citroën, Hafif Ticari Araç Segmentinde Yenilikçi ve Konfor Odaklı Modellerle Türkiye'de Satışa SunduSonraki Haber

Citroën, Hafif Ticari Araç Segmentinde Y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar