İstanbul
DOLAR32.2234
EURO34.9331
ALTIN2444.4

İlk Bisikletler 50.Yılda Dağıtıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İlk Bisikletler 50.Yılda Dağıtıldı
Abone ol
İzmit Belediyesi tarafından Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilen öğrencilere ücretsiz bisiklet uygulamasına bu sene de devam ediliyor.

Geçtiğimiz yıl 5500 öğrenciye ücretsiz bisiklet dağıtılırken bu sene de 4850 öğrenciye   kasklarıyla birlikte bisiklet hediye edileceği açıklandı. İlk bisiklet dağıtımına 50 Yıl Ortaokulu'ndan başlandı. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan 50. Yıl Ortaokulu'nda 5.sınıfta okuyan 272 öğrenciye bisikletlerini teslim etti. Başkan Doğan, öğrencilere ücretsiz bisiklet verilmesinin Türkiye'ye örnek olduğunu belirterek" İlk önce  20 binden fazla öğrencimize bisiklet eğitimleri verdik. Türkiye'de ilk kez   öğrencilere bisiklet kullanma ehliyeti, lisans ve sertifika veren belediye oluyoruz.

Çocuk dostu belediye

Devlet okulu, özel okul ayrımı yapmadan bütün orta okul  5. sınıf öğrencileri okullar tatile girmeden önce  bisikletlerine kavuşmuş olacak.Çocuk dostu bir belediye olarak bütün  çalışmalarımız çocuklarımız için. 50 den fazla okula  çok amaçlı salon yaptı. 130 dan fazla çocuk parkı yaptık" dedi.  Okulun 5-G sınıfı öğrencilerinden Emre Yusuf Engin de Başkan Doğan'a bisiklet için teşekkür etti. 50 Yıl Ortaokulu'ndaki bisiklet  dağıtım töreninde okul müdürü Erol Nalçacı, Okul Aile Birliği Başkanı Emine Soylu Gürdoğan, öğretmenler, öğrenciler ve veliler hazır bulundu. Yetkililer,  ücretsiz bisikletlerin belirli bir  program çerçevesinde devam edeceğini söylediler amily: "Times New Roman","serif"'>Devlet okulu, özel okul ayrımı yapmadan bütün orta okul  5. sınıf öğrencileri okullar tatile girmeden önce  bisikletlerine kavuşmuş olacak.Çocuk dostu bir belediye olarak bütün  çalışmalarımız çocuklarımız için. 50 den fazla okula  çok amaçlı salon yaptı. 130 dan fazla çocuk parkı yaptık" dedi.  Okulun 5-G sınıfı öğrencilerinden Emre Yusuf Engin de Başkan Doğan'a bisiklet için teşekkür etti. 50 Yıl Ortaokulu'ndaki bisiklet  dağıtım töreninde okul müdürü Erol Nalçacı, Okul Aile Birliği Başkanı Emine Soylu Gürdoğan, öğretmenler, öğrenciler ve veliler hazır bulundu. Yetkililer,  ücretsiz bisikletlerin belirli bir  program çerçevesinde devam edeceğini söylediler.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Büyükşehirden Belediyesi’nden Asfalt ÇalışmasıÖnceki Haber

Büyükşehirden Belediyesi’nden Asfalt Çal...

Demirbaş Esnafa Temsa’yı TanıttıSonraki Haber

Demirbaş Esnafa Temsa’yı Tanıttı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar