İstanbul
DOLAR32.3391
EURO34.8912
ALTIN2393.4

Demirbaş Esnafa Temsa’yı Tanıttı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Demirbaş Esnafa Temsa’yı Tanıttı
Abone ol
FSM Demirbaş, Özulaş Toplu Taşım A.Ş bünyesinde özel halk otobüsçülüğü yapan 50 müşterisine yönelik Temsa’nın Adana fabrikasına bir gezi düzenledi.

Temsa, 15-16 Mayıs günlerinde 50 Özulaş Toplu Taşım A.Ş üyelerini Adana fabrikasında ağırladı. FSM Demirbaş yetkililerinin davetiyle Adana’daki fabrikayı ziyaret eden özel halk otobüsçüleri Avenue’nun üretim süreçlerini inceleme fırsatı elde ettiler. Fabrikada özel halk otobüsçülerine FSM Demirbaş Yöneticilerinden Yelda Aykut, Emine Özyurt, Fethi Sarı ve Hasan Özçelik, Temsa Pazarlama ve Satış Direktörü Murat Anıl, Bölge Satış Yöneticisi Baybars Dağ, Kurumsal İletişim ve Pazarlama Yöneticisi Ebru Ersan eşlik etti.

Halk otobüsçülerine bilgi verdiler

Otobüsçülerin Avenue ile ilgili sorularını da cevaplayan Temsa Pazarlama ve Satış Direktörü Murat Anıl, 50 özel halk otobüsçüsünü fabrikalarında ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Kentiçi ulaşımda önemli bir görevi üstlenmeye hazırlanan otobüsçü dostlarımızın evimiz olarak adlandıracağımız fabrikamıza gerçekleştirdiği bu ziyaret bizleri çok mutlu etti. Modern teknoloji ile pazara sunduğumuz Avenue ürünümüzün üretim süreçlerini kendi gözlerinizle gördünüz. Avenue ürünümüz İstanbul Otobüs A.Ş bünyesinde hizmet veren otobüsçülerimizin beğeniyle kullandığı bir araç. Halen 633 araçlık filonun 143’ü Avenue ürünümüzden oluşuyor. İstanbul’un yanı sıra 300 adet Avenue aracımızda istanbul’da olduğu gibi İzmir’in de ulaşımına konfor ve kalite katıyor. Avenue’nun işletme sürecinde sağladığı avantajları bizlerden daha çok meslektaşlarınızın ifadelerinden de öğrendiğinizi düşünüyoruz. Kalite ve konfor açısından ürünümüz önemli bir beğeniye sahip. Sizlerin takdirinize her zaman layık olmaya çalışıyoruz. Sizin en büyük önem verdiğiniz unsurlardan birinin de satış sonrası hizmetler olduğunu biliyoruz. Satış sonrası hizmetlerde müşterilerimizin her zaman yanında olmaya, taleplerini ve ihtiyaçlarına hızlı çözümler üretmeye yönelik çalışmalar yapıyoruz. Bu da Avenue ürünümüze kullanıcıların beğenisini ve talebini artırıyor. Biz de bundan memnuniyet duyuyoruz. Sizlerin bizlere verdiğiniz destekle hedeflerimizi büyütmeye devam edeceğiz” dedi.

Özel halk otobüsçüleri de fabrika gezisi sırasında üretim süreçlerindeki teknolojinin kalitesinden duydukları memnuniyeti vurguladılar. Yapılan sunumlarda kendilerine verilen detaylı bilgilerin de, araç yatırımında doğru ürünü seçmenin ne kadar büyük önem taşıdığının da farkına vardıklarını ifade ettiler.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İlk Bisikletler 50.Yılda DağıtıldıÖnceki Haber

İlk Bisikletler 50.Yılda Dağıtıldı

Goodyear Yetkili Satış Noktalarında Maximum Kart’a Özel KampanyaSonraki Haber

Goodyear Yetkili Satış Noktalarında Maxi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar