İstanbul
DOLAR32.2869
EURO34.8606
ALTIN2439.8

İETT "e-Dönüşüm Yarışması"nda Finalde!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İETT "e-Dönüşüm Yarışması"nda Finalde!
Abone ol
İETT, Türkiye Bilişim Derneği tarafından düzenlenen Bilişim Yıldızları e-Dönüşüm Yarışması’nda internet sitesi ile e- hizmet kategorisinde finale yükseldi.

Aralarında İETT’nin de yer aldığı ve 13 finalistin yarıştığı yarışmanın birincisi halk oylamasıyla belirlenecek.    

Başarılı e-hizmetler ödüllendiriliyor
İETT, Türkiye Bilişim Derneği tarafından internet üzerinde dönüşüm sağlamış veya iş yapısını internet ortamına taşımış farklı web projelerinin tanıtılması ve e-dönüşüme olan ilginin artması amacıyla düzenlenen Bilişim Yıldızları e-Dönüşüm Yarışması’nda internet sitesi ile e-hizmet kategorisinde finale yükseldi. e-belediye, e-eğitim,e-genç, e-hizmet, e-inovasyon/girisimcilik, e-ticaret, e-üniversite mobile olmak üzere 7 ayrı kategoride düzenlenen yarışmanın birincileri halk oylamasıyla belirlenecek. Halk oylaması 9 Haziran 2013’e kadar sürecek. Yarışmanın birincileri 12 Haziran 2013 Çarşamba günü yapılacak gecede ödüllerini alacak.

Birinciyi halk oylaması belirleyecek
2009 yılından bu yana yapılan Bilişim Yıldızları e-Dönüşüm Yarışması’nda 7 farklı kategoride ödül veriliyor. Yarışmaya katılan projeler yaratıcılık, yenilik, etkileme, teknolojik bağımlılık, projenin organizasyon yapılandırılması, hizmetlerin (e-hizmet) kullanımının yaygınlaştırılması, elektronik imza, elektronik belge yönetim sistemi, performans, kullanıcı dostu, tasarım, özürlü vatandaş ve veri güvenliği kriterlerine göre alanında uzman jüri üyeleri tarafından değerlendiriliyor. Jüri tarafından seçilen ve finale kalan adaylar arasından birinciyi halk oylaması belirliyor. Geçen yıl Kadıköy Belediyesi’nin kazandığı yarışmada bu yıl İETT’nin rakipleri arasında Bağcılar Belediyesi ve Sakarya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası da bulunuyor.

İETT'ye oy vermek için lütfen tıklayınız:

http://www.bilisimyildizlari.com/forms/HalkOylaması.aspx


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kalder’den OPET’e 3 Büyük Ödül BirdenÖnceki Haber

Kalder’den OPET’e 3 Büyük Ödül Birden

Esnafa "Kapalı Yol Modeli" ÖnerisiSonraki Haber

Esnafa "Kapalı Yol Modeli" Önerisi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar