İstanbul
DOLAR32.4121
EURO34.8624
ALTIN2442.5

Hozon Neta ve Eşarj’dan Önemli İş Birliği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hozon Neta ve Eşarj’dan Önemli İş Birliği
Abone ol
Kısa bir süre önce ülkemiz yollarıyla buluşan elektrikli araç devlerinden Hozon Neta, tüketicileri mutlu edecek önemli bir iş birliğine imza attı. Neta U satın alan tüm müşteriler 20 bin TL değerinde Eşarj şarj kartı veya Eşarj bireysel kullanıma uygun şarj istasyonu hediyesinden faydalanabiliyor. Türkiye’nin ilk ve en fazla hızlı şarj istasyonuna sahip ve Enerjisa Enerji’nin markası Eşarj ile gerçekleştirilen yeni anlaşma, Hozon Neta satın alan sürücülerin hayatını kolaylaştıracak.

Elektrikli araç üretiminde Dünya’nın önde gelenlerinden Hozon Neta, Türkiye ’de ilk ve en fazla hızlı şarj istasyonuna sahip olma özelliği ile sektöre öncülük eden Eşarj ile yeni bir anlaşmayı hayata geçirdi. Neta U satın alan müşteriler, ülke çapında 1000’den fazla şarj istasyonuyla yaygın bir ağa sahip olan Eşarj istasyonlarında 20 bin TL değerinde Eşarj şarj kartı veya bireysel kullanıma uygun şarj istasyonu hediyesinden faydalanabiliyor. Eşarj, ayrıca ülke çapında en fazla DC (hızlı şarj) istasyon adediyle de yarattığı yaygın ağ ile müşterilerine hayatı kolaylaştırıyor.

Geçtiğimiz günlerde GRS Automobility güvencesiyle ülkemizde satışa sunulan Hozon Neta U; zengin güvenlik, teknoloji ekipmanları, yüksek kalite ve işçilik seviyesi ile 420 kilometre menzile sahip CATL bataryasıyla kendi sınıfının iddialı modelleri arasında yerini alıyor. Yüzde yüz elektrikli kompakt SUV ayrıca üstün güvenlik donanımları ve sınıfının en geniş arka diz mesafesiyle adından söz ettiriyor. V2L fonksiyonu sayesinde tıpkı bir jeneratör gibi enerji kaynağı haline dönüşerek farklı elektronik cihazları şarj edebilen dinamik SUV modelde tek pedal sürüş modu, ileri düzey konfor ve teknoloji donanımları, her biri 8 inç olan iki ayrı dokunmatik ekran, premium materyallerle bezenmiş iç mekân öne çıkıyor. Birçok aktif ve pasif güvenlik ekipmanıyla donatılan Neta U’nun ayrıca C-NCAP testlerinden 5 yıldız aldığı belirtiliyor. Sadece 30 dakikada yüzde 30’dan yüzde 80’e hızlı şarj özelliğiyle donatılan kompakt SUV modelde, mevsimsel farklılıklarda sürüş menzilini koruma altına alan Hozon Neta’nın patentli batarya ısı yönetim sistemi de standart olarak sunuluyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İKSV ve Mercedes-Benz Türk’ten Deprem Bölgesinden Sanatçılara Açık ÇağrıÖnceki Haber

İKSV ve Mercedes-Benz Türk’ten Deprem B...

Škoda, Türkiye’de Satış Rekoru Kırdı, Markadan Üst Düzey Ziyaret GerçekleştiSonraki Haber

Škoda, Türkiye’de Satış Rekoru Kırdı, Ma...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar