İstanbul
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

GO Sharing, Amsterdam'da Yeni Bir Döneme Başlıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GO Sharing, Amsterdam'da Yeni Bir Döneme Başlıyor
Abone ol
Avrupa'nın önde gelen paylaşımlı e-moped ve e-bisiklet hizmetleri sağlayıcısı GO Sharing, mobilite dünyasındaki serüvenine yeni bir soluk getiriyor. Şirket, birçok Avrupa ülkesinde ve Türkiye'de başarılı operasyonlarını sürdürdükten sonra, şimdi de Amsterdam'da faaliyet göstermeye hazırlanıyor.

Mikromobilite alanında yurt dışına açılan ilk Türk şirketi olarak faaliyetini sürdüren BinBin ile Bulgaristan’da başladığı yurt dışı açılımını Bosna Hersek, Hırvatistan ve Makedonya’yla sürdürürken; 1000 Yatırımlar Holding de GO Sharing’i satın alarak Batı Avrupa’ya da giriş yaptıktan sonra yurt dışı açılımlarına Amsterdam operasyonuyla devam ediyor.

2023 yılında 1000 Yatırımlar Holding bünyesine katılan mobilite girişimi Go Sharing, 1 Nisan 2024 itibarıyla Hollanda’nın başkenti Amsterdam'da 600 adet filosuyla hizmet vermeye başlayacak. Şirket, elektrikli mopedleri ile şehir sakinlerine çevre dostu, ekonomik ve hızlı ulaşım seçenekleri sunacak.

BinBin ve GO Sharing CEO'su Mudzahid Beslija konu ile ilgili şunları söyledi: "Amsterdam gibi dinamik bir şehirde faaliyete geçmekten dolayı büyük bir heyecan duyuyoruz. Sürdürülebilir ve pratik ulaşım seçeneklerinin giderek artan önemini göz önünde bulundurduğumuzda, şirket olarak çevreci ve kullanıcı dostu mobilite çözümlerini daha yaygın olarak sunmanın gururunu yaşıyoruz. Amsterdam operasyonumuz, Avrupa'nın dört bir yanındaki kullanıcılarımıza bu değerleri sunma misyonumuzun bir parçası. 1 Nisan itibarıyla faaliyet gösterdiğimiz diğer şehirlerde olduğu gibi Amsterdam’da şehir yaşamının ayrılmaz bir parçası olmayı hedefliyoruz. Başta ülkemiz olmak üzere yurt dışı operasyonlarımızda da edindiğimiz deneyim ve birikimle bu kez Amsterdam sakinlerinin daha temiz ve huzurlu bir şehirde seyahat etmelerini sağlamak için çaba sarf edeceğiz.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Pirelli Üst Üste Altıncı Kez CDP’nin İklim “A” Listesinde Yer AldıÖnceki Haber

Pirelli Üst Üste Altıncı Kez CDP’nin İkl...

Ballard, Çevre Dostu Sürdürülebilir Ürünleriyle Busworld Türkiye 2024'teSonraki Haber

Ballard, Çevre Dostu Sürdürülebilir Ürün...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar