İstanbul
DOLAR32.3391
EURO34.8912
ALTIN2393.4

Ballard, Çevre Dostu Sürdürülebilir Ürünleriyle Busworld Türkiye 2024'te

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ballard, Çevre Dostu Sürdürülebilir Ürünleriyle Busworld Türkiye 2024'te
Abone ol
Yenilenebilir enerjiyle çalışan sıfır emisyonlu toplu taşıma, dünyanın dört bir yanındaki şehirlerde ulaşım ağlarının bir sonraki durağı olma yolunda hızla ilerliyor. Faaliyette olan otobüs sayısının önemli ölçüde artmasıyla birlikte, hidrojen gücü artık operatörlerin net sıfır hedeflerini karşılamaları ve yolculara verimli, temiz ve sürdürülebilir bir ulaşım şekli sunmaları için etkili bir çözüm olarak kabul ediliyor.

Ballard Güç Sistemleri, küresel müşterilerine gerçek çözümler sunmak için 40 yılı aşkın bir süredir oluşturduğu önemli yakıt hücresi uzmanlığını kullanarak sürdürülebilir bir gezegen için yakıt hücresi gücü sağlıyor. Bugün Ballard'ın dünya çapında 70'ten fazla şehirde faaliyet gösteren 1.600'den fazla otobüsü var - 2024'te piyasaya sürülecek birkaç yeni filo ile - bu da Ballard'ı 150 milyon kilometreden fazla kanıtlanmış deneyime sahip en büyük yakıt hücresi tedarikçisi yapıyor.

Hidrojenle çalışan yakıt hücreli elektrikli otobüsler, kanıtlanmış menzil, tam rota esnekliği, kısa yakıt ikmali süresi ve benzer depo alanı kullanımı ile dizel filolardaki araçların bire bir değiştirilmesini sağlayan tek sıfır emisyon teknolojisidir. Hidrojen yakıt hücreleri, emisyonları azaltmak ve ödün vermeden daha temiz bir gelecek yaratmak için de en uygun çözüm.

Toplu taşımacılığın geleceğinin sıfır emisyonlu olması ve küresel hükümet zorunlulukları, hedefleri ve sektördeki gelişmeler hızlı bir geçişi destekliyor. Sektör tam karbonsuzlaştırmayı gerçeğe dönüştürmeye yönelirken, Ballard gerçek uygulamalarda uzun vadeli deneyimi ve olgun teknolojisi ile ideal bir konumda ve dünya çapında toplu taşıma için bir sonraki durağın hidrojen gücü olmasını sağlıyor.

Ballard'ı 29-31 Mayıs tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek Busworld Türkiye 2024 fuarında Salon 3, Stand E15'te bulabilirsiniz.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
GO Sharing, Amsterdam'da Yeni Bir Döneme BaşlıyorÖnceki Haber

GO Sharing, Amsterdam'da Yeni Bir Döneme...

Aybek Uluslararası Nakliyat Avrupa ve Asya’daki Nakliye Ağını Yeni MAN Çekicilerle GüçlendirdiSonraki Haber

Aybek Uluslararası Nakliyat Avrupa ve As...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar