darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3311
EURO35.1088
ALTIN2295.4

Fibabanka ve BELBİM’den İstanbulkart’ta Bir İlk; + Dijital Bakiye

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fibabanka ve BELBİM’den İstanbulkart’ta Bir İlk; + Dijital Bakiye
Abone ol
Müşterilerinin ihtiyaç duydukları her an ve her yerde yanında olan Fibabanka ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yetkili ilk elektronik para toplama kuruluşu BELBİM, İstanbulkart’ta dijital güçlerini birleştirerek, kart sahiplerinin günlük ihtiyaçları için 7/24 kullanabilecekleri Dijital İhtiyaç Kredisi projesini hayata geçirdi.

Müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik iş birlikleri yapmaya devam eden Fibabanka, İstanbul Büyükşehir Belediyesi elektronik para ve ücret toplama yetkili kuruluşu BELBİM ile İstanbulkartlılara özel yeni anlaşmasını duyurdu. Bu kapsamda, Fibabanka müşterisi olsun olmasın tüm İstanbulkart Mobil kullanıcıları, uygulamanın sunduğu dijital karta 2.500 TL’ye kadar 5 aya varan vadede faizsiz, 5 bin TL’ye kadar 24 aya varan vadede düşük faizli ihtiyaç kredisine başvurma imkânına sahip olacak.

İstanbulkart Mobil’i kullanan İstanbullular, uygulamanın sunduğu dijital kart sayesinde kredi kartı veya nakit ödeme ile para yüklemeye alternatif olarak bu hizmetten yararlanacak. Dijital kart sahipleri, nakit tutara ya da kredi kartı limitlerine bağlı kalmadan Fibabanka'nın hızlı ve kolay online kredi kullandırım süreci ile İstanbulkartlılara özel 2.500 TL’ye kadar 5 aylık ödemelerle faizsiz ve 5.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisini 24 aya varan vadede düşük faizli olarak kullanabilecek. Böylece İstanbulkart ile ödeme ayrıcalığının olduğu binlerce noktada tüketiciler ihtiyaçlarını karşılayabilecek.

Öncü markalarla iş birliği anlaşmalarına yenilerini eklemeye devam ettiklerine dikkat çeken Fibabanka Ekosistem ve Platform Bankacılığı’ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk “Dijital bankacılık ile geleneksel bankacılığı sentezleyen yapımızla, ekosistem bankacılığını en iyi uygulayan banka olarak sektörde rol modellik üstleniyoruz. Dijital dünyada fiziksel mağazalardan online platformlara kadar uzanan yelpazede, müşterilerimizin bütün alışveriş yolculuğunda, finansmana ihtiyaç duydukları andan itibaren yanlarında oluyoruz. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını dijitalleştirerek benzersiz bir bankacılık deneyimi sunmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda 16 milyon aktif İstanbulkart kullanıcısı bulunan BELBİM ile önemli bir iş birliğine imza attık. Belbim AŞ’nin bu yenilikçi projesinin çözüm ortağı olmaktan ve İstanbullu vatandaşların yaşantısına, aile ekonomisine katkı sağlamaktan mutluluk duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi elektronik para ve ücret toplama yetkili kuruluşu BELBİM AŞ Pazarlama ve Müşteri Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Ceyda Ünal: “Biz İstanbul Büyükşehir Belediyesinde faaliyet gösteren bir e-para şirketi olarak yaptığımız her projenin odak noktasını İstanbul halkına fayda sağlamak olarak belirliyoruz. İstanbulkart Mobil de dijitalleşme ve İstanbul halkına kolaylık sağlama misyonumuzun en önemli ürünü. +Dijital Bakiye kampanyası bu anlamda bizim için çok değerli bir proje olarak hayata geçti. İstanbulluların finansal ihtiyaçlarında yanında olacak çözümler bulmayı ve bu çözümlere vatandaşımızın en kolay şekilde ulaşmasını amaçladık. 16 milyonun cebindeki İstanbulkart’ı ödeme aracı olarak seçtik. Geçirdiğimiz zorlu ekonomik koşulların arasında 2.500 TL’ye kadar 5 ay vadeyle faizsiz, masrafsız ya da 5.000 TL’ye kadar 24 ay düşük faizli taksit imkanıyla + Dijital Bakiye fırsatını İstanbullulara sunduk. Dijital İstanbulkart’a yüklenen tutar ile İstanbulkart’a aktarılarak binlerce noktada ödeme işlemi gerçekleştirilebilecek. Tüm İstanbullulara hayırlı olmasını dilerim.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Volvo Trucks Belçika'da Akü Fabrikası AçıyorÖnceki Haber

Volvo Trucks Belçika'da Akü Fabrikası Aç...

Aksaray’da Üretilen Mercedes-Benz Kamyonlar Nisan Ayında En Çok Almanya’ya İhraç EdildiSonraki Haber

Aksaray’da Üretilen Mercedes-Benz Kamyon...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar