İstanbul
DOLAR32.5926
EURO34.8338
ALTIN2490.9

Eurorepar Car Service’den Hediyeli Kış Bakım Kampanyası

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eurorepar Car Service’den Hediyeli Kış Bakım Kampanyası
Abone ol
Stellantis çatısı altında yer alan, dünya çapında çok markalı bakım ve onarım hizmet ağı Eurorepar Car Service, kış mevsimine hazırlık kapsamında filtre bakımı veya akü ve silecek değişimi yaptıran müşterilerine stoklarla sınırlı biçimde termos hediye ediyor. Alanında uzman ekibiyle her markadan ve her yaştan aracın servis ve bakımlarını gerçekleştiren Eurorepar Car Service, üstün hizmet kalitesi, 2 yıl parça ve işçilik garantisiyle servis hizmetlerini Türkiye’nin 59 şehrinde, 130’a yakın servis noktasıyla tüketici ile buluşturuyor.

Soğuk kış günlerine aracını hazırlamak isteyen ve kışı hazırlıklı girmek isteyenler için Eurorepar Car Service, kış bakımı kampanyasını devreye soktu. Bu kapsamda Eurorepar Car Service;filtre bakımı veya akü ve silecek değişimi yaptıran müşterilerine stoklarla sınırlı biçimde termos hediye ediyor. Eurorepar Car Service;üstün hizmet kalitesi, 2 yıl parça ve işçilik garantisiyle servis hizmetlerini Türkiye’nin 59 şehrinde, 130’a yakın servis noktasıyla tüketici ile buluşturuyor.

Her marka araca uygun fiyatlı servis

Araç üreticisi markaların tavsiyelerine uygun bir şekilde hizmet veren Eurorepar Car Service noktalarından periyodik bakım hizmeti almak isteyenler, haftanın her günü 24 saat online randevu alabiliyorlar. Her periyodik bakımda motor yağı ve filtrelerin değişmesine dikkat eden Eurorepar Car Service, garantinin bozulmaması için ilgili standartlara uyum göstererek bakım hizmeti sunuyor. Eurorepar hizmet noktalarında genel olarak ise; lastik, akü, debriyaj, egzoz, fren işlemleri, klima kontrolleri, gaz dolum/boşaltım ve mekanik onarım gibi birçok hizmet sunuluyor. Marka, sunduğu diyagnostik teşhis ile her marka aracın doğru bakım-onarım hizmeti almasına da katkı sağlıyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Totalenergies, DAF’ın Yeni Nesil Araçları İçin Özel Motor Yağı GeliştirdiÖnceki Haber

Totalenergies, DAF’ın Yeni Nesil Araçlar...

Atlas Copco, Otomotiv Yan Sanayi Temsilcileriyle Bursa’da BuluştuSonraki Haber

Atlas Copco, Otomotiv Yan Sanayi Temsilc...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar