İstanbul
DOLAR32.5569
EURO34.7721
ALTIN2490.0

Atlas Copco, Otomotiv Yan Sanayi Temsilcileriyle Bursa’da Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Atlas Copco, Otomotiv Yan Sanayi Temsilcileriyle Bursa’da Buluştu
Abone ol
Yeni nesil üretimin öncülerinden Atlas Copco Endüstriyel Teknik, otomotiv yan sanayi için sunduğu en yeni çözümlerini Bursa’da gerçekleştirdiği “Otomotiv Yan Sanayide Global Trendler” konulu toplantıda stratejik partnerleriyle paylaştı. Hilton Bursa Convention Center’da gerçekleştirilen toplantıda; markanın otomotiv sektöründeki yenilikleri, dönüşümleri ve tam otomasyon çözümleri anlatıldı. Katılımcılar, hazırlanan demo alanında Atlas Copco Endüstriyel Teknik çözümlerini deneyimleme olanağı da buldular.

Otomotiv sektörü her geçen gün dijitalleşme yönünde daha güçlü bir eğilim gösterirken Atlas Copco Endüstriyel Teknik, stratejik partnerlerini yenilikçi otomotiv ekipmanları ve çözümleriyle Endüstri 4.0'ın ötesine taşıyor. Otomotiv üretim şirketlerine en iyi teknolojileri sektör lideri uzmanlığıyla sunan markanın Bursa’da gerçekleştirdiği Otomotiv Yan Sanayide Global Trendler”konulu toplantıda; endüstriye sunduğu yenilikler, dönüşümler ve tam otomasyon çözümleri anlatıldı.

Toplantıya katılan otomotiv yan sanayinin önde gelen şirketlerinin temsilcileri, Atlas Copco Endüstriyel Teknik Otomotiv Bölümü’nün üretim süreçlerini destekleyen en yeni teknolojik çözümlerini deneyimleme fırsatı da buldu.

Otomotiv endüstrisi Atlas Copco ile teknolojik dönüşümde bir adım önde

Atlas Copco Endüstriyel Teknik Otomotiv Bölümü Bölge Satış Müdürü Arın Yamak’ın açılışını yaptığı toplantıda ilk olarak Atlas Copco Global Otomotiv Bölümü Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mathieu Legars konuştu.

Mathieu Legars, endüstriyi güçlendirmenin stratejik partnerleri güçlendirmekten geçtiğini belirterek, “Daha iyi bir yarın için; inovasyon, etkileşim ve taahhüt odaklı yaklaşımımız ile müşterilerimizi büyümeleri ve toplumu ileriye taşımaları için güçlendiriyoruz. Ar-Ge departmanımızda 600 mühendisimiz, dünya çapında 2 binden fazla servis mühendisimiz, servis ekibi uzmanlarımız ve operasyonel mükemmellik ekiplerimizle stratejik partnerlerimizin sektörde teknolojik dönüşümde çok daha önde olmasını sağlıyoruz. Atlas Copco olarak geliştirdiğimiz çözümlerimiz ve deneyimimizle otomotiv endüstrisinde gerçek anlamda sürdürülebilir bir fark yaratıyoruz. Yenilikçi otomotiv ekipmanları, sistemleri ve hizmetlerinden oluşan kapsamlı portföyümüz ile dijital dönüşümün öncülerinden olan Akıllı Fabrikaları destekliyoruz.” dedi.

“Otomasyon ve dijitalleşme,müşteri taleplerini yanıtlamanın itici gücü”

Mathieu Legars’tan sonra söz alan Atlas Copco Endüstriyel Teknik Otomasyon Bölümü Global İş Geliştirme Müdürü Benjamin Kitzinger, geliştirdikleri ölçülebilir otomasyon çözümleri ile müşterilerinin zorlukların üstesinden gelmelerini sağladıklarını ifade ederek, “Endüstri her geçen gün daha fazla değişiyor. Bu da otomasyon ve dijitalleşmenin, müşteri taleplerini yanıtlamanın en temel itici güçlerinden biri olmasına yol açıyor. Otomasyon süreçlerindeki makro-mikro trendler, sektördeki zorluk ve fırsatları da açık bir şekilde ortaya koyuyor. Müşterilerimiz ile yakın düzeyde çalışan, onların gerçek ihtiyaçlarını anlamaya odaklanmış bir marka olarak bu bilgiyi teknolojideki temel yetkinliğimiz ile birleştiriyor, kanıtlanmış ve entegrasyonu kolay çözümlerimizle stratejik partnerlerimizi desteklemeyi sürdürüyoruz.” şeklinde konuştu.

“Stratejik partnerlerimizi Endüstri 4.0'ın ötesine taşıyoruz”

Atlas Copco Endüstriyel Teknik’in Türkiye Genel Müdürü Bilge Acarkan, Bursa’da gerçekleştirilen buluşmayı şöyle değerlendirdi: “Otomotiv sektörü, ülkemizde hızlı pazar büyümesine sahip, ekonomiye yüksek katma değer sağlayan, teknolojik gelişmeleri hızlandıran, ihracat gelirini artıran lokomotif sektörlerden biridir. Atlas Copco Endüstriyel Teknik olarak geliştirdiğimiz inovatif otomasyon çözümlerimizle bu sektörde son derece güçlü bir konumda yer alıyor, stratejik partnerlerimizi Endüstri 4.0'ın ötesine taşıyoruz. Hiç kuşkusuz otomotiv sektörü için Bursa ayrı bir öneme sahip. Alanında uzman global ekibimiz ile stratejik partnerlerimizin karşılıklı görüş alışverişinde bulunduğu, hem sektör hem de markamız adına gelecek öngörülerimizi ve yenilikçi ürünlerimizi paylaştığımız bu buluşmayı gerçekleştirmiş olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz.”

Yapılan konuşmalar sonrası katılımcılar, hazırlanan demo alanında Atlas Copco ürün ve çözümlerini deneyimleme fırsatı bulurken, Atlas Copco Endüstriyel Teknik global ekibi katılımcıların sorularını yanıtladı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eurorepar Car Service’den Hediyeli Kış Bakım KampanyasıÖnceki Haber

Eurorepar Car Service’den Hediyeli Kış...

Nissan Sahiplerini Sevindiren Servis Kampanyaları Devam EdiyorSonraki Haber

Nissan Sahiplerini Sevindiren Servis Kam...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar