İstanbul
DOLAR32.3879
EURO35.4129
ALTIN2525.8

Burulaş'ta Personel Eğitimleri Sürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Burulaş'ta Personel Eğitimleri Sürüyor
Abone ol
Burulaş hizmet kalitesini sürekli artırdığı çalışmaları kapsamında personelinin eğitimlerini de...

Burulaş hizmet kalitesini sürekli artırdığı çalışmaları kapsamında personelinin eğitimlerini de aralıksız sürdürüyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin ulaşım şirketi BURULAŞ, kurumiçi eğitimleriyle personelinin kişisel gelişimlerine destek oluyor.

Burulaş'ta düzenlenen eğitime katılan otobüs şoförleri ve güvenlik görevlileri, 'Kişisel Kalite ve İmaj' konusunda bilgilendirildi. 20 gün süren ve 456 personelin katıldığı eğitimler otobüs şoförlerinin yolcularla daha iyi iletişim kurmasını sağlamak amacıyla gerçekleştirildi. Şoförlere verilen bir diğer eğitimde ise ekonomik sürüş teknikleri öğretildi. Yakıt giderlerini düşürmek ve doğaya salınan karbon gazlarının en alt seviyede tutulması için gerçekleştirilen eğitimde şoförler ekonomik sürüş tekniklerinin püf noktasını öğrendi.

Hafif raylı sistemle de kaliteyi vatandaşlarla buluşturan BURULAŞ, BursaRay istasyonlarında görev yapan, istasyonlara giriş-çıkışı denetleyen ve sorumluluk alanlarının güvenliğini sağlayan personel için de 'Davranış', 'İletişim Tarzı', 'Stres' ve 'Öfke Yönetimi' ve 'Problem Çözme' eğitimlerini gerçekleştirdi. 212 personelin katıldığı ve 8 gün süren eğitimlerde güvenlik görevlilerinin yolcularla nasıl iletişim kurması gerektiği ve olumsuz durumlarda öfkelerine nasıl hakim olacakları da ele alındı. Gerek Büyükşehir bünyesinde gerekse BURULAŞ'ta çalışanlara yönelik eğitimlerin devam edeceğini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, günde yaklaşık 650 bin kişinin Büyükşehir'in toplu taşım araçları ile seyahat ettiğini belirterek, çalışanların yolculuk eden vatandaşlarla iyi iletişim kurmasının çok önemli olduğunu vurguladı.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Topbaş Tahran’da Ulaşım Yatırımlarını İncelediÖnceki Haber

Topbaş Tahran’da Ulaşım Yatırımlar...

Çöpe Giden Plastik Kapaklar Akülü Sandalyeye DönüştüSonraki Haber

Çöpe Giden Plastik Kapaklar Akülü Sandal...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar