İstanbul
DOLAR32.2912
EURO34.8284
ALTIN2445.7

Bursa Büyükşehir Kaçak Servislere Göz Açtırmıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bursa Büyükşehir Kaçak Servislere Göz Açtırmıyor
Abone ol
Bursa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı'na Bağlı Ekipler, Yaptıkları Denetlemelerle,...

Bursa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı'na Bağlı Ekipler, Yaptıkları Denetlemelerle, Ruhsatsız Çalışan Servis Araçlarını Bağlayıp, Sürücüler Hakkında Yasal İşlem Yaptı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler, yaptıkları kontrollerde ruhsatsız taşımacılık yapan servis araçlarına göz açtırmıyor. Yapılan kontrollerde taksi, dolmuş, minibüs servis araçları yönetmeliğinin 20/a-20/s maddesi gereği servis güzergah izin belgesi almadan taşımacılık yapan kişilere yasal işlem uygulandı.

"Denetlemeler hak sahiplerini koruyor"

Yapılan denetlemeler hakkında bilgi veren Bursa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Mahmut Turna, kendilerine gelen şikayetler üzerine trafik denetlemelerini artırdıklarını ifade ederek, bu uygulama ile kanunlara uygun şekilde hareket eden servis taşımacılarının haklarının korunduğunu belirtti. Bugüne kadar toplam 1215 araç için tutanak hazırladıklarını söyleyen Turna, 1155 aracın izinsiz servis taşımacılığı yaptığını, 36 aracın öğrenci izin belgesiz taşımacılık yaptığını ve uygulama başladığından itibaren toplam 11 adet araca idari yaptırım uygulandığını ifade etti. Ayrıca bu araçlardan 428'inin trafikten men edildiğini sözlerine ekleyen Turna, Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri olarak bu denetlemeleri sıklaştıracaklarını ve sahte plaka kullanan, ya da ilçe plakalı servis araçlarıyla şehir merkezinde taşımacılık yapanlara göz açtırmayacaklarını belirtti. Bu denetlemelerde Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleriyle işbirliği içerisinde olduklarını belirten Turna, kendilerine desteklerinden dolayı Emniyet Müdürlüğü'ne teşekkür etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Denizbank POS Cihazlarında American Express Kartlar da KullanılıyorÖnceki Haber

Denizbank POS Cihazlarında American Expr...

İpekböceği Türkiye'nin Gururu OlduSonraki Haber

İpekböceği Türkiye'nin Gururu Oldu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar