İstanbul
DOLAR32.2016
EURO34.9986
ALTIN2516.2

Denizbank POS Cihazlarında American Express Kartlar da Kullanılıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Denizbank POS Cihazlarında American Express Kartlar da Kullanılıyor
Abone ol
Denizbank, Garanti Bankası'yla yapmış olduğu anlaşmayla POS terminallerinde American Express...

Denizbank, Garanti Bankası'yla yapmış olduğu anlaşmayla POS terminallerinde American Express kartları kabul etmeye başladı. DenizBank, attığı bu adımla pazarda dört güçlü markayı bir arada kabul eden ikinci banka oldu.

Yenilikçi ürün ve hizmetleriyle farklılaşan DenizBank, POS cihazlarında önemli bir hizmeti başlattı. Denizbank, Garanti Bankası ile yapmış olduğu anlaşmayla POS terminallerinde American Express kartları kabul etmeye başladı. Visa, Mastercard ve JCB kartların ardından American Express (AMEX) kartlarının dâhil edilmesiyle beraber DenizBank pazarda 4 güçlü markayı bir arada kabul eden ikinci banka oldu.

"Turizm sektöründe pazar payımız artırmayı hedefliyoruz"

DenizBank KOBİ ve Tarım Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Sun, yeni başlattıkları hizmetle ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: "DenizBank 2011'de kredi kartı pazarının %25 artmasına karşın kendi performansında %51'lik artışla POS cirosunda % 4,07, POS adetinde ise % 5,58'lik pazar payına ulaştı. American Express kartın da kabul edilmesiyle özellikle turizm sektöründe pazar payının artırılmasını hedefliyoruz. Bu anlaşma ile yurtiçi ve yurtdışı American Express kartların tamamı Denizbank'ın 100.000 bin üye işyerinde geçerli hale gelecek."

Dünyanın en güvenilen markalarından biri olan American Express'te kart hamilleri yüksek harcama gücüne sahip olmalarıyla dikkat çekiyor. American Express, 1996 yılından bu yana tüm dünyada 3. parti şirketlere müşteri ağı ve kart portföyünü tanıtma stratejisiyle hareket ediyor. American Express, dünyanın 129 farklı ülkesinde 129 ortağı ile birlikte 97,4 milyon kart hamiline hizmet veriyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yokohama'nın Yeni Nesil Lastikleri Türkiye'deÖnceki Haber

Yokohama'nın Yeni Nesil Lastikleri Türki...

Bursa Büyükşehir Kaçak Servislere Göz AçtırmıyorSonraki Haber

Bursa Büyükşehir Kaçak Servislere Göz Aç...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar