İstanbul
DOLAR32.5234
EURO34.7972
ALTIN2420.6

ZF, Automechanika'da Sürdürülebilir Ürün Ve Yenilikçi Hizmet Lansmanlarıyla Satış Sonrası Pazarına Güç Katıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ZF, Automechanika'da Sürdürülebilir Ürün Ve Yenilikçi Hizmet Lansmanlarıyla Satış Sonrası Pazarına Güç Katıyor
Abone ol
Yeni Nesil Mobilite, satış sonrası pazarını elektrikli, otonom ve yazılım tanımlı araçlarla dönüştürüyor. Automechanika'da bu dönüşüm yolculuğundaki servis atölyelerini, distribütörleri ve araç filolarını desteklemek için yeni ürünler ve yenilikçi hizmet konseptleri sunacak olan ZF, konuklarını ilk kez Messe Frankfurt Forum’da ağırlayacak. Çarpıcı tasarımıyla dikkat çeken bina içerisinde sahne ve sergi alanı ile birçok toplantı odası yer alacak.

“Yaklaşık üç yıllık bir karantina döneminden sonra, müşterilerimizi tekrar ZF Automechanika standımıza davet etmekten mutluluk duyuyoruz. Sizlere bizzat mobilite ekosisteminin devreye alınımını birlikte nasıl ilerletebileceğimizi göstereceğiz”, diye açıklayan ZF Aftermarket Başkanı Philippe Colpron sözlerini “Çeşitli bağlantı fonksiyonları, yazılım ve elektrikli tahrik sistemlerinin kapsamlı bir şekilde yaygınlaştığı araç parkı, satış sonrası alanında gerçek bir devrimin yolunu açıyor. Artık tüm servis ve atölyeler buna hazırlanmaya başlamalı. Yaklaşan değişikliklerin erken öngörülmesi ve yapılacak proaktif hazırlıklar, satış sonrası pazarındaki her paydaş için kilit başarı faktörüdür” şeklinde tamamlıyor.

ZF Aftermarket, Automechanika Forum'da yapacağı sunumda yeni hizmetler, yenilikçi ürünler ve paydaşları için tamamen yeni bir fırsat ufku açmak üzere bilgi aktarımına odaklanacak.

ZF [pro]Tech, rekabet avantajı sağlayacak yenilikçi hizmetlerle iş ortaklarını heyecanlandırıyor

2030 yılına kadar dünya çapında yeni üretilen tüm araçların yarısından fazlasının tamamen elektrikli veya hibrit elektrikli olacağını öngören ZF Aftermarket, bu araçlar için oluşacak servis talebine yönelik olarak ZF [pro]Tech konseptini sunuyor. Zenginleştirilen ZF [pro]Tech atölye konsepti içerisinde popüler “yüksek voltaj” eğitimine ek olarak bir dizi yeni e-mobilite hizmeti eğitimi, atölyeler için yenilikçi çözümler ve ayrıca e-mobilite onarım uzmanlıklarını tüketicilere iletmek için sinyalizasyon ve pazarlama araçları sunuluyor. ZF [pro]Tech hizmetinin Türkiye’de 2023 yılında sunulması planlanıyor.

ZF ayrıca elektrikli ve hibrit araçlar için ürün portföyünü önemli ölçüde genişletiyor. VW ID.4 ve ID.3 modelleri için geliştirilen Lemförder direksiyon ve şasi bileşenleri, BMW i3 için geliştirilen Sachs amortisörleri, Tesla Model S için geliştirilen TRW Elektrik Mavisi fren balataları ve elektrikli ve hibrit aktarma organları için geliştirilen “e-sıvılar”ı ZF ilk kez Automechanika'da tanıtacak.

E-mobilite için tek durak noktası olan ZF Aftermarket, elektrikli ve hibrit araçlar için e-sıvıları piyasaya sürüyor

Günümüzde artan araç parkı nedeniyle gittikçe daha fazla elektrikli ve hibrit araca servis ve atölyelerde bakım ve onarım yapılıyor. ZF Aftermarket bu araçların bakımlarında kullanılmak üzere geliştirdiği yüksek performanslı yağları piyasaya sunuyor: Elektrikli otomobil redüksiyon dişlileri, elektrik motorları ve güç elektroniği için ZF Lifeguard eFluid ve hibrit şanzımanlar için ZF Lifeguard Hybrid. Elektrikli aktarma organlarındaki tork ve kuvvet, içten yanmalı motorlara kıyasla daha yüksek olduğu için bu yeni e-sıvılar en yüksek performans ve kalite standartlarını karşılaması gerekmekte. Orijinal ekipman sistemleri tedarikçisi olarak ZF, yeni e-sıvı serisi ile bu yüksek gereksinimleri karşılamayı garanti ediyor.

ZF Lifeguard eFluid ve ZF Lifeguard Hybrid, aktarma organları için en iyi korumanın yanında daha az aşınma, daha yüksek verimlilik ve ağır hızlanma ve toparlanma sırasında bile optimum sıcaklık kontrolü sağlar.

ZF, genişletilen yenilenmiş ürün portföyüyle sürdürülebilir bir satış sonrası pazarına öncülük ediyor

ZF, 60 yılı aşkın bir süredir araç bileşenlerinin endüstriyel olarak yenilenmesini yapmaktadır. Örneğin vites kutuları, direksiyon sistemleri, akslar, tork konvertörleri, debriyajlar, fren kaliperleri ve motor parçaları 12 ülkedeki 22 fabrika ve servis noktasında yenilenmektedir. ZF Aftermarket, bu uzun vadeli deneyimi şimdi genişletilen bir yenilenmiş ürün portföyüne taşıyor. Philippe Colpron, "Çevreyi korumak en önemli kurumsal hedeflerimizden biridir" diyor ve sözlerini "Bu yüzden sürekli olarak yenilenmiş ürün çözümlerimizi daha da geliştirmek üzere çalışıyoruz” şeklinde tamamlıyor.

Yenilenmiş ürün üretimi, yeni bir seri parça ile aynı kalite, güvenlik ve işlevselliği sağlayan sürdürülebilir bir endüstriyel süreçtir. Ürünlerin birkaç yaşam döngüsünden geçmesini sağlar ve bir parçanın tamamen yeni üretimine kıyasla ürüne bağlı olarak yüzde 90'a varan oranda enerji ve malzeme tasarrufu sağlar.

ZF Aftermarket, Automechanika'da, binek otomobil ve ticari araçlar için önemli ölçüde genişletilmiş yenilenmiş direksiyon dişlileri portföyüne odaklanıyor. Yüksek satış hacmine sahip Audi A3, Skoda Octavia, Volkswagen Golf V/VI ve Passat gibi araç modelleri için yeni TRW direksiyon dişlileri tanıtılacak. Hemen hemen tüm otomobil segmentlerinde kendini kanıtlamış elektromekanik hidrolik direksiyon, günümüzde geniş SUV'ler, limuzinler ve minibüslerde bile giderek daha fazla kullanılıyor. Bu tip direksiyon dişlisinin onarımı mümkün olmadığı için her zaman dişli tamamen değiştirilmelidir. Önemli ölçüde genişletilen yenilenmiş Wabco ticari araç direksiyon dişlileri yelpazesi artık DAF, Iveco, SCANIA, Renault ve Volvo kamyonları da kapsıyor.

ZF Aftermarket benzersiz ürün yelpazesini ve teknoloji kapsamını sergilemek üzere Messe Frankfurt Forum da bir pazar yeri oluşturuyor

ZF Aftermarket, Automechanika'nın varlığını yeni bir konsept ve yeni bir konumla yeniden yorumluyor. Sıcak temas kurmak üzere canlı bir pazar yeri, canlı sunumlar için büyük bir ana sahne ve atölyeler için kapsamlı eğitim oturumları, ziyaretçilere sunduğu çeşitli yeniliklerle ZF Aftermarket’in geniş uzmanlık yelpazesini deneyimleme şansı verecek.

ZF Aftermarket Başkanı Philippe Colpron şimdiden konuklarla tek tek bir araya gelmeyi sabırsızlıkla bekliyor ve "Automechanika haberlerinde gündeme damgamızı vuracağız. Her bir müşterinin fuarda ZF’yi ziyaret ettiği bir yıl olacak.” Şeklinde sözlerini tamamlıyor


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mutlu Akü, ‘Automechanika Frankfurt Fuarı’nda Yeni Teknoloji Ürünleri İle Dikkat ÇektiÖnceki Haber

Mutlu Akü, ‘Automechanika Frankfurt Fuar...

835 bin TL’ye C-SUV keyfi Nissan Qashqai’denSonraki Haber

835 bin TL’ye C-SUV keyfi Nissan Qashqai...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar