İstanbul
DOLAR32.5935
EURO34.842
ALTIN2512.6

Yönetim Başarısı Takdirle Karşılandı, Oy Birliği İle Yeniden Devam

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yönetim Başarısı Takdirle Karşılandı, Oy Birliği İle Yeniden Devam
Abone ol
İstanbul Halk Ulaşım Başkanı Naci Yağız ve yönetimi oy birliği yeniden göreve layık görüldü. Pandemi sürecinde ki üstün çalışma performansı ile büyük takdir gören yönetim, 2. kez oy birliği ile ortaklar tarafından takdir edildi.

İstanbul Halk Ulaşım’ın 14. Olağan Genel Kurulu Bakırköy Botanik Tesisleri’nde düzenlendi. Genel Kurula; İBB Meclis Üyesi ve Hukuk Komisyonu Başkanı Muhammet Kaynar, İETT Genel Müdür Yardımcısı İrfan Demet, İstanbul Halk Otobüsleri Esnaf Odası Başkanı Göksel Ovacık, Öztaş Başkanı Mehmet Tekin, Mavi Marmara Başkanı Ramazan Gürler, Yeni İstanbul Halk Otobüsleri Başkanı Yalçın Beşir, Özulaş yönetimi ile çok sayıda davetli ve konuk katılım gösterdi.

Genel Kurulda şirket ortaklarını selamlayan Muhammet Kaynar, İBB Meclisi olaak her zaman esnafların yanında olduklarını ve gerekli desteği sunmaktan geri durmayacaklarını ifade etti. Yeni yönetime de başarılar dileyen Kaynar “İstanbul halkına sizlerle hizmet sunmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

İETT Genel Müdür Yardımcısı İrfan Demet’te yaptığı konuşmada “İETT olarak sizlerle bu şehre en güzel hizmeti sunmak için elimizden gelen tüm desteği sunuyoruz. Genel Müdürümüz Alper Bilgili’nin de sizlere selamını iletiyorum” dedi.

Tek Listeye Tam destek

14. Olağan Genel Kurulu’na mevcut yönetim olarak aday olan Naci Yağız ve ekibi tüm gündem maddelerini oy birliği ile kabul gördü. Yönetim ve Denetim Kurulu oylaması sonucunda da oy birliği ile seçildi. Yapılan seçim sonucunda Naci Yağız ve ekibi 3. dönemine ortakların oy birliği ile başladı. Seçimde alınan karar ile seçim süresi 2 yıl olarak belirlendi.

YÖNETİM KURULU

NACİ YAĞIZ

YAŞAR GEYİK

LOKMAN AKHAN

MEHMET LÜTFİ OKTAY

ALİ ARAS

HASAN DURGUN

NEZİR ASLANHAN

HASAN ALTUNKILIÇ

CEM GÜNEŞ

KENAN KURFEYİZ

CEVDET TUNÇ

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yeni SEAT Ibiza Türkiye’de satışa sunulduÖnceki Haber

Yeni SEAT Ibiza Türkiye’de satışa sunuld...

bp Türkiye Ve Castrol Türkiye’den Afet Bölgesine Destek Olmak İçin 1 Milyon TLSonraki Haber

bp Türkiye Ve Castrol Türkiye’den Afet B...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar