İstanbul
DOLAR32.5667
EURO34.8734
ALTIN2427.1

Yeni Bir DS 7 İçin Kaçırılmayacak Nisan Fırsatı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeni Bir DS 7 İçin Kaçırılmayacak Nisan Fırsatı
Abone ol
DS Automobiles, premium segmentte kullandığı asil malzemeleri, yüksek konforu ve teknolojisi ile rakiplerinden ayrılan zarif yeni DS 7 modelinin avantajlı satış koşullarını nisan ayında da taçlandırmaya devam ediyor. Benzersiz uzmanlığın yüksek teknolojiyle buluşmasından doğan, rakipsiz ve karizmatik tasarımıyla farkını ortaya koyan yeni DS 7 OPÉRA BlueHDi 130, 300 bin TL için 12 ay vadeli %0,99 faizli kredi fırsatıyla yenilikçi teknolojilere tek bir otomobilde sahip olmak isteyenleri DS showroomarına bekliyor.

Fütüristik zarafet, kusursuz çizgi ve teknolojik mükemmeliyetin tanımı olan DS Automobiles, DS ayrıcalığına sahip olmak isteyenlere özel cazip satın alma teklifleri sunuyor. DS Automobiles’in nisan ayı teklifleri kapsamında; özel tasarımı ile ilk bakışta otomobil severleri kendisine hayran bırakan kusursuz bir silüete sahip yeni DS 7 OPÉRA BlueHDi 130, 300 bin TL’ye 12 ay vadeli %0,99 faizli kredi fırsatıyla premium kompakt SUV sınıfında muhteşem konforu arayanları hedefliyor. Yeni DS 7 BlueHDi 130, turbo beslemeli ve yüksek basınçlı direkt enjeksiyon kullanan dizel motora sahip. 8 kademeli tam otomatik şanzımanın standart olarak sunulduğu otomobilin karma koşullarda yakıt tüketimi 4.0 lt/100 km ve CO2 emisyonu da 111 g/km. Sakin çalışma karakteri ve gelişmiş ses izolasyonu sayesinde kabine asgari düzeyde yansıyan ses düzeyi ile beğeni toplayan bu motor seçeneği, 300 Nm’lik yüksek torku ile akıcı bir sürüş sağlıyor.

Yeni donanım listesiyle zengin içerik

DS Automobiles, yepyeni modelleriyle premium otomobil dünyasındaki konumunu kuvvetlendirmeyi sürdürüyor. Dünya çapında premium segmentteki pazar payını artırmaya devam eden DS Automobiles, yeni DS 7 ile gelişimine hız katıyor. Yeni DS 7’de donanım zenginliği ile beğeni toplayan kapsamlı bir paket sunuluyor. Benzinli, dizel ve E-TENSE adındaki hibrit motor seçenekleriyle müşterilerine seçme özgürlüğü tanıyan DS 7, tüm versiyonlarında OPÉRA tasarım konsepti eşliğinde, yeni teknoloji ve tasarım detayları sunuyor. DS PIXEL LED VISION 3.0, Kablosuz Akıllı Telefon Entegrasyonu (Apple CarPlay, Android Auto), DS IRIS System, eCall Otomobil İçi Acil Çağrı Sistemi ve 19 inçlik EDINBURGH Hafif Alaşım Jantlar’ın yeni donanımlar olarak DS 7 yelpazesine eklenmesinin yanı sıra arka koltuktan kumanda edilebilen güçlendirilmiş klima sistemi ve akustik izolasyonlu camlar da yeni DS 7’de standart donanımla sunuluyor. Yenilenen radar sensörü ile DS DRIVE ASSIST adını alan DS CONNECTED PILOT yarı otonom sürüş yardımcısı, otonom sürüşe olan yolculuğa bir adım daha yaklaşmayı sağlıyor. DS 7 CROSSBACK’te yalnızca DS NIGHT VISION gece görüş yardımcısı eşliğinde sunulan Visiopark360, ön ve arka kameralı park yardımcısı ise yeni DS 7’de iyileştirilmiş kamera çözünürlüğü ile opsiyonel donanım listesinde yerini alıyor. Yeni DS 7 dışarıdan verdiği premium otomobil hissini, iç mekâna geçildiğinde daha da yukarıya çekecek özel tasarımı ile dikkat çekiyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
DAF, Yeni Nesil Mesleki Kamyon Serisini Piyasaya SürüyorÖnceki Haber

DAF, Yeni Nesil Mesleki Kamyon Serisini...

Maxion İnci Jant Grubu, Maxion Takım Ödülleri’nde Toplam 10 Ödülün Sahibi OlduSonraki Haber

Maxion İnci Jant Grubu, Maxion Takım Ödü...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar