İstanbul
DOLAR32.5711
EURO35.0136
ALTIN2432.4

Volta Zero, Aşırı Sıcak Havalarda Test Edildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Volta Zero, Aşırı Sıcak Havalarda Test Edildi
Abone ol
Önde gelen ve çığır açan tam elektrikli ticari araç üreticisi ve hizmet sağlayıcısı Volta Trucks, tam elektrikli 16 tonluk Volta Zero'nun sıcak hava testlerinden oluşan sıkı bir programı tamamladı.

Güney İtalya'daki amaca yönelik Nardo Teknik Merkezi'nde altı hafta boyunca gerçekleştirilen sıcak hava test programı, müşteri özelliklerine sahip araçların seri üretimi önümüzdeki yılın başlarında başladığında Volta Zero'nun olağanüstü düzeyde güvenilirlik ve dayanıklılık sunmasını sağlamak için tasarlandı.

Volta Trucks'taki Araç Geliştirme ekibi, otoyol, şehir ve şehir hızlarında 2.500 km'den fazla müşteri odaklı sürüş döngüsünü tamamladı. Gündüz 39 santigrat dereceye ve geceleri 28 santigrat dereceye kadar sıcaklıklarda gerçekleştirilen, Volta Zero'nun klima sistemi ve pilinin ve güç aktarma sisteminin termal yönetimi, optimum çalışma güvenilirliğini sağlamak için tamamen değerlendirildi ve en uç noktalara itildi.

Doğal kentsel çevresinde deneyimlenmesi pek olası olmasa da, Volta Zero'nun şasisi için daha da zorlu bir meydan okuma sağlayan ve aracın süspansiyonunu, direksiyonunu, çekiş kontrolünü ve fren sistemini beklenen limitin ötesine iten daha tozlu yüzeylerde testler yapıldı. normal müşteri kullanımı. Ek olarak, kabin ve yük kutusu girişinin yanı sıra ışıklar, silecekler ve paneller gibi bileşenlere nasıl oturduğu için toz birikimi incelenmiştir.

Volta Trucks'ın Baş Ürün Sorumlusu Ian Collins şunları söyledi:

"Sıcak hava test programımızın tamamlanması, Volta Zero'nun geliştirilmesi ve tesliminde bir başka önemli kilometre taşını işaret ediyor. Testler, mühendislerimizin en son bulgularını müşteri özelliklerine sahip araçların seri üretimine dahil etmelerini sağlayarak Volta Zero'nun gelecekteki müşteriler için güvenilir ve dayanıklı bir deneyim sunmasını sağlıyor."

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dijital Nakliye Ağı TruKKer’a 100 Milyon Dolar Yeni YatırımÖnceki Haber

Dijital Nakliye Ağı TruKKer’a 100 Milyo...

Mercedes-Benz Türk, Conecto hybrid’i Türkiye’de Satışa SunduSonraki Haber

Mercedes-Benz Türk, Conecto hybrid’i Tür...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar