İstanbul
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2498.1

Volta Trucks, Tamamen Elektrikli Volta Zero İçin Avrupa Tam Araç Tipi Onayını Aldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Volta Trucks, Tamamen Elektrikli Volta Zero İçin Avrupa Tam Araç Tipi Onayını Aldı
Abone ol
Önde gelen ve ezber bozan tamamen elektrikli ticari araç üreticisi ve hizmet sağlayıcısı Volta Trucks, 16 tonluk tamamen elektrikli Volta Zero aracı için Avrupa Tam Araç Tipi Onayı alarak üretim yolculuğunda önemli bir kilometre taşını daha duyurdu.

Avrupa Topluluğu Tam Araç Tipi Onayı (ECWVTA) sertifikası, Volta Trucks'ın tamamen elektrikli Volta Zero'yu toplu olarak üretmesine ve satmasına olanak tanır. Tüm araçların katı ve ilgili çevre, emniyet ve güvenlik standartlarını karşılamasını sağlamak için kullanılan süreçtir.

Tamamen elektrikli Volta Zero'nun sertifikasyonu, ikinci nesil 'Üretim Doğrulaması' prototiplerinin yakında bir Pilot Araç Filosunun bir parçası olarak Avrupa'daki müşterilere teslim edilmesiyle birlikte gelir. Bu araçlar, müşterilere uzun süreler için ödünç verilecek ve filo operatörlerinin tamamen elektrikli orta yük kamyonunun operasyonlarına nasıl entegre edileceğini tam olarak anlamalarına olanak tanıyacak.

Gerekli akreditasyonu elde etmek için Volta Trucks, uluslararası Teknik Servis olan ATEEL UK Ltd ve ATEEL S.à rl ve uluslararası sertifikaların onayını denetleyen Lüksemburg onay kuruluşu SNCH, The Société Nationale de Certification et d'Homologation'daki uzmanlarla birlikte çalıştı. UNECE ve Avrupa düzenlemeleri. Bu onay kuruluşları, Volta Zero sertifikasını güvence altına almak için testleri ve raporları denetledi. Araç, araç güvenlik sistemlerinin yanı sıra fren, direksiyon, aydınlatma ve cam gibi alanlarda birden fazla sistem ve bireysel bileşen testinden geçti.

Müşterinin kendi Seri üretimi olan Volta Zero'lar, 2023 yılının ikinci çeyreğinin başlarında şirketin Avusturya'nın Steyr kentindeki sözleşmeli üretim tesisinin hattından çıkmaya başlayacak. Tesis, amaca yönelik, tamamen elektrikli ortama yönelik güçlü müşteri talebini karşılamaya hazır. görev kentsel teslimat kamyonu.

Volta Trucks'ın CEO'su Essa Al-Saleh şöyle diyor;

“ Avrupa Topluluğu Tüm Araç Tipi Onayını almak Volta Trucks için çok büyük bir kilometre taşıdır ve misyonumuz şehir merkezindeki caddeleri herkes için daha güvenli ve daha sürdürülebilir hale getirme misyonumuzdur. Sıfırdan tamamen yeni bir araç geliştirdik ve Volta Zero'nun bu zorlu ve zorlu testleri çok hızlı bir şekilde geçmesi Mühendislik ve Geliştirme ekiplerimizin bir kanıtıdır. Kamyonları müşterilerimizin ellerine teslim etmek ve misyonumuzu yerine getirme işine başlamak için Avusturya, Steyr'deki üretim tesisimizde Seri Üretime başlamaya artık hazırız. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Otomotiv Sanayii Derneği, 2023’ün Şubat Verilerini AçıkladıÖnceki Haber

Otomotiv Sanayii Derneği, 2023’ün Şubat...

Her Günün Yıldızı: Yeni A-Serisi Şimdi Türkiye’deSonraki Haber

Her Günün Yıldızı: Yeni A-Serisi Şimdi T...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar