İstanbul
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Ups Avrupa’nın Freight Forwarding Biriminde Görev Değişimi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ups Avrupa’nın Freight Forwarding Biriminde Görev Değişimi
Abone ol
UPS, 32 yıldır taşımacılık sektöründe yer alan Jens Poggensee’nin UPS Avrupa’nın Freight Forwarding biriminde başkan yardımcısı olarak görevlendirildiğini duyurdu

Yeni pozisyonunda Poggensee, şirketin Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’da 120’nin üzerindeki ülke ve bölgesinde freight forwarding hizmetlerinin stratejisi, performansı ve gelir artışından sorumlu olacak. Poggensee, UPS Avrupa Başkanı Cindy Miller’a rapor verecek.

Freight Forwarding birimi, en yeni müşteri teknolojisi çözümleri aracılığıyla hava, deniz ve uzmanlaşmış taşımacılık hizmetlerine yönelik satış ve operasyonlar içeriyor.

Cindy Miller şöyle diyor, “Jens Poggensee, şirket içerisinde pek çok pozisyonda çeşitli başarılar sergiledi. Çeşitli konulardaki deneyimi ve ürünlerimiz, operasyonlarımız ve ağımız konusundaki derin bilgi birikimi, müşterilerimizin bugünün global pazar yerinde başarılı olmasına yardımcı olacak nakliye stratejisini uygulamak için gerekli olan bakış açısını kendisine sağlayacak.”

UPS, global freight forwarding hizmetlerinde sektörde lider olan bir portföye sahip. Entegre ekspres taşımacılığının güvenilirliği ile bir freight forwarder şirketinin esnekliğini bir araya getiren UPS, müşterinin nakliye ihtiyaçları ne kadar basit ya da karmaşık olursa olsun bir çözüme sahiptir.

Hamburg - Almanyalı olan 51 yaşındaki Poggensee, taşımacılık sektöründeki kariyerine 1981 yılında başladı ve Menlo Worldwide Forwarding şirketinin satın alınmasıyla birlikte 2004 yılında UPS’ye katıldı. Bu tarihten beri ulusal ve bölgesel seviyede operasyon, satış ve pazarlama alanlarında çeşitli yönetim pozisyonlarında bulundu. Bu atama ile UPS’in Brüksel, Belçika’da yer alan bölge merkezinde görev yapmaya başlayacak.

Poggensee şöyle diyor, “Müşterilerimiz için global ticareti kolaylaştırmaya yardımcı olmayı heyecanla bekliyorum. Nakliye, göndericilerin dünyanın dört bir yanındaki pazarlara etkin ve güvenilir bir şekilde ulaşmasını sağlayan kapsamlı lojistik hizmetimizin ayrılmaz bir parçasıdır. Taşımacılık hizmetlerimiz, her büyüklükteki ve her sektörden şirketlerin pazara hızlı bir şekilde ulaşmasını, daha fazla iş kazanmasını ve rekabet gücünü arttırmasını sağlıyor.”

Jens Poggensee, emekliye ayrılan Terry Sambrook’tan görevi devralacak.

UPS (NYSE:UPS), paket ve kargo taşımacılığı da dahil olmak üzere; uluslararası ticaretin kolaylaştırılması, ileri teknolojinin yaygınlaştırılması ile birlikte dünya ticaretinin daha etkin yönetilmesi için sunduğu çeşitli çözümleriyle lojistik sektöründe global bir liderdir. Merkezi Atlanta, ABD’de bulunan UPS, dünya çapında 220’den fazla ülke ve bölgeye hizmet vermektedir UPS’nin resmi web sitesi UPS.com’u ve kurumsal blog adresi de blog.ups.com’u ziyaret edebilirsiniz.pressroom.ups.com‘dan UPS haberlerine ulaşabilirsiniz.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çorlu’da da Uçmayan KalmayacakÖnceki Haber

Çorlu’da da Uçmayan Kalmayacak

"Atatürk'ün Kaptanı" Mezarı Başında AnıldıSonraki Haber

"Atatürk'ün Kaptanı" Mezarı Başında Anıl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar