İstanbul
DOLAR32.4856
EURO34.9653
ALTIN2436.1

UBER Taksi, İstanbul Ve Ankara’dan Sonra Artık İzmir’de

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
UBER Taksi, İstanbul Ve Ankara’dan Sonra Artık İzmir’de
Abone ol
Teknoloji platformu Uber, İstanbul ve Ankara’dan sonra artık İzmir’de. Gerek İzmirliler gerekse İzmir’e gelen yerli ve yabancı bütün turistler, 1 Temmuz itibariyle Uber uygulaması üzerinden sarı taksi çağırabilecekler.

Uber Türkiye Genel Müdürü Neyran Bahadırlı, "Uber Taksi’nin İstanbul ve Ankara’nın ardından, Türkiye’nin üçüncü büyük şehri İzmir’de de faaliyete başlamasının heyecanını yaşıyoruz. Uber teknolojisinin, hem İzmirlilere, hem de yerli ve yabancı turistlere büyük kolaylık sağlayacağını düşünüyoruz. UBERAŞI kampanyamıza İzmir’i de dahil ettik.” dedi.

Kullanıcılarının dakikalar içinde diledikleri yere kolayca ulaşmalarını sağlayan ulaşım teknolojisi platformu Uber, her yolculukta sigorta koruması, GPS üzerinden yolculuk takip imkanı, sürücü taramaları ve sürücü puanlama sistemi ile her zaman yüksek güvenlik standartları sağlamayı hedefliyor. Uber, uygulamasını kullanan tüm kullanıcı ve sürücülerle, daha güvenli bir yolculuk deneyimi sağlamak amacıyla, her yolculuk öncesinde uygulama üzerinden maske kullanıp kullanmadıklarını teyit ediyor.

Uber İzmir'e gelişini kutlamak adına tüm kullanıcılarına İzmir'de 40 TL’ye kadar bir ücretsiz yolculuk hediye ediyor. Tüm Uber kullanıcıları MERHABAIZMIR kodu ile ücretsiz yolculuk imkanından faydalanabilecekler.

Uber’in Türkiye’deki aşılama sürecine destek olmak amacıyla başlattığı aşı kampanyası İstanbul ve Ankara’ya ek olarak artık İzmir’de de geçerli olacak. Uber kullanıcıları UBERAŞI koduyla İzmir’de Covid-19 aşısı yapılan bütün özel ve devlet hastanelerine gidiş dönüşte 40TL’ye kadar 2 ücretsiz yolculuktan faydalanabilecekler. Ücretsiz yolculuk kodunu kendiniz veya aşı olacak bir yakınınız için kullanabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye’ye İhracat Kategorisinden Büyük ÖdülÖnceki Haber

Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye’ye İhraca...

Doğuş Otomotiv Çalışan Fikirleri İle 8 Milyon TL’lik Tasarruf SağladıSonraki Haber

Doğuş Otomotiv Çalışan Fikirleri İle 8 M...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar