İstanbul
DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6

Tofed'in Onur Konuğu: Başbakan Erdoğan

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tofed'in Onur Konuğu: Başbakan Erdoğan
Abone ol
Tofed Genel Kurulana Kurmaylarıyla Birlikte Çıkarma Yapan Başbakan Erdoğan Karyolu...

Tofed Genel Kurulana Kurmaylarıyla Birlikte Çıkarma Yapan Başbakan Erdoğan Karyolu Yolcu Taşımacılığı Mensuplarına Seslendi: Sektörle El Eleyiz Yürüyeceğiz.

Türkiye Otobüsçüler Federasyonu (TOFED) in 4. Genel Kurulu tarihi bir buluşmaya sahne oldu. Başkent Ankara'da 26 Mayıs Perşembe günü gerçekleştirilen genel kurula Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Samsun AK Parti Milletvekili Fatih Öztürk, Hatay Ak Parti Milletvekili Fevzi Şanverdi, Ulaştırma Bakanlığı Kara Ulaştırması Genel Mürüdü Ali Rıza Yüceulu, Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Yılmaz, Daire Başkanı Yaşar Asiler ve sektörün önde gelen isimleri katıldı.

Genel kurulda TOFED üyelerine seslenen Başbakan Erdoğan sektörün yaşadığı sorunları bildiklerini vurguladı. Başbakan Erdoğan, KDV, sigorta, birlik konusunda ÖTV sorunlarını biliyoruz. Bunların hiçbiri çözülmeyecek sorunlar değil. Zaman içerisinde özellikle de imkânlar daha da arttıkça çözüme kavuşacak. Federasyonla temas halinde üzerinde çalışmalar yapıp inşallah en kısa zamanda netice almaya gayret edeceğiz dedi.

Yeni dönem için açıkladıkları projeler içerisinde ulaşımın çok önemli bir yer tuttuğuna değinen Başbakan Erdoğan "Biz sadece 13 bin 600 km yolu inşa etmedik. Aslında Türkiye'ye farklı bir gelecek inşa ettik. İnşa ettiğimiz bu yolların sadece ulaşıma katkı sağladığına inanmıyorum. Bu yollar Türkiye'nin şehirlerini, insanlarını, aileleri, farklı kültürleri ve farklı düşünceleri de birbirine bağlıyor" dedi.

Genel kurulun açılış konuşmasını yapan TOFED Başkanı Rüştü, taşıma modlarının entegrasyonu ve vatandaşların gelir seviyesindeki muazzam yükseliş sonucunda yolcu sayısında artış sağlandığını bunun da otobüs filolarının yenilenmesine ve sektörde daha çok istihdam ve devlet için daha fazla vergi geliri yarattığına değindi. Terzi, Avrupa'nın en çok otobüs üretilen ve satılan ülkesi Türkiye'di. Pek çok ülke Türk otobüsçülük sektörünü örnek alıyor. 13 bin 610 km duble yol yapılması daha güvenli, daha düşük maliyetli taşımacılık yapılmasını sağlıyor dedi. Terzi, sektörün yaşadığı sorunlar hakkında da bilgi verdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Diyarbakır'a 25 Adet Doruk LeÖnceki Haber

Diyarbakır'a 25 Adet Doruk Le

Tofed’in Yeni Başkanı Mehmet ErdoğanSonraki Haber

Tofed’in Yeni Başkanı Mehmet Erdoğ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar