İstanbul
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Tevva, kamyon taşımacılığının geleceğinin elektrikli olduğunu söylüyor ve filo yöneticilerini bunun nedenini öğrenmeye davet ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tevva, kamyon taşımacılığının geleceğinin elektrikli olduğunu söylüyor ve filo yöneticilerini bunun nedenini öğrenmeye davet ediyor
Abone ol
İngiliz elektrikli araç üreticisi Tevva, 2024 Müşteri Deneyimi Günleri'nin ilkini, 40 potansiyel müşterinin Tilbury'deki Tevva London'da İngiltere yapımı tek 7,5 tonluk akülü elektrikli kamyonu kullanarak bir gün geçirmesiyle başlattı.

Tevva 7,5 tonluk kamyon, tek bir şarjla 105 kWh pilinden 140 mil (227 kilometre) yol kat eder ve şehir içi teslimat filoları için idealdir. Bugün Birleşik Krallık'ta üretimde olan sınıfının tek akülü elektrikli kamyonudur.

Tevva'nın Genel Müdürü Ken Scott şunları söyledi: "Gelecek, İngiltere basınının belirli bölümlerinde okuyabileceğinizin aksine, inkar edilemez bir şekilde elektrikli ve buna kamyonlar da dahil. Aslında, kamyon taşımacılığının karbondan arındırılması, hava kalitesi üzerinde binek otomobillere göre daha büyük bir olumlu etkiye sahip olacak ve karbon emisyonlarını azaltacaktır.

"Bugün akülü elektrikli kamyonlar üreten tek İngiliz şirketi olarak, araçlarımızdan birini kendiniz test edebileceğiniz bu 'satın almadan önce deneyin' programını başlatmaktan mutluluk duyuyoruz. İleri görüşlü herhangi bir filo karar vericisi bu fırsatı kaçırmamalıdır. Kirli bir dizelden temiz bir elektrikli kamyona geçişin ne kadar yumuşak olabileceğine şaşırabilirler "diye ekledi Scott.

Bu değerlendirmeye katılan Kuehne + Nagel Kilit Müşteri Yöneticisi Rich Wilkins şunları söyledi: "Tevva kamyonunu sürmek inanılmaz bir deneyimdi. Kamyon çok sorunsuz, sessiz ve zahmetsizce sürdü ve hızlanmanın gücü sansasyoneldi."

Müşteri Deneyimi Günleri, filo yöneticilerine, nakliye yöneticilerine, operasyon direktörlerine ve ticari araç filolarını karbondan arındırmakla görevli herkese elektrikli bir kamyonun direksiyonuna geçme fırsatı sunmayı amaçlıyor. Bir sonraki Tevva Müşteri Deneyimi Günü 21 Mart Perşembe günü gerçekleştirilecek.

Test sürüşü rotası, tipik şehir içi teslimat rotalarını taklit ederek Tilbury Limanı ve Tilbury kasabasını ziyaret eder. Katılımcılar, yerel yollarda araç kullanabilecek veya sürülebilecek ve ilk elektrikli sürüşün 'vay faktörünü' ilk elden deneyimleyebilecekler.

Eksiksiz bir program, Tevva Creation Hub'daki yerleşik teknolojilerin gayri resmi bir bilgi paylaşımını içerir - pilleri, frenlemeyi, e-Motorları ve şirketin üretim tesislerine bir bakışı kapsar. Tevva'nın ürün, satış ve satış sonrası, mühendislik, üretim ve liderlik ekibinden uzmanlarla tanışmak ve soru sormak için zaman ayrılacak.

Tevva, 2024 boyunca düzenli olarak Müşteri Deneyimi Günleri düzenleyecek, böylece medya da dahil olmak üzere akülü elektrikli bir kamyonu test etmek isteyen herhangi bir taraf bunu yapabilir İlgilerini kaydedin burada.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tekulaş, Allison Donanımlı Anadolu Isuzu Citibus Otobüsleri İle Filosunu Otomatikleştirmeye Devam EdiyorÖnceki Haber

Tekulaş, Allison Donanımlı Anadolu Isuzu...

İstanbul'un Yeni Otobüsleri YollardaSonraki Haber

İstanbul'un Yeni Otobüsleri Yollarda

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar