İstanbul
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Tekirdağ'da Isuzu Rüzgarı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tekirdağ'da Isuzu Rüzgarı
Abone ol
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, toplu taşımada hizmet standartlarını yükseltmek, vatandaşlara daha kaliteli bir ulaşım hizmeti sunmak amacıyla otobüs sayısını artırmaya ve araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin araç filosuna kattığı 10 adet otobüsün hizmete alım töreni, Çorlu Atatürk Meydanı’nda geniş çaplı katılımla gerçekleştirildi. Hizmete sunulan 10 adet İsuzu Citiport 12 metrelik, toplam 107 yolcu kapasiteli klimalı, konforlu ve engelsiz araçlar vatandaşlarımıza toplu taşıma alanında hizmet verecek.

Törenin açılış konuşmasını yapan Tekulaş Genel Müdürü İlyas Küçükmidil, yeni alınan araçlarla ilgili teknik bilgileri paylaştı.

BAŞKAN ALBAYRAK: “YENİ YATIRIMLARIMIZLA ULAŞIM AĞIMIZI BÜYÜTMEYE DEVAM EDİYORUZ”

Konforlu ve güvenli ulaşım için araç filosunu güçlendirmeye devam ettiklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımıza etkin, verimli ve konforlu bir şekilde toplu ulaşım hizmeti verebilmek amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni yatırımlarımızla toplu ulaşım ağımızı büyütmeye devam ediyoruz. Bir yandan taşıma kapasitemizi arttırırken bir yandan da yeni hatlar açarak toplu ulaşım ağımızı genişletiyoruz. Bugün itibariyle 10 yeni aracımızı daha vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş bulunuyoruz. Her biri son model, klimalı ve konforlu olan engelsiz araçlarımızla Çorlu’da yüksek kalite standartlarında hizmet vermeye devam edeceğiz. Büyük ailemiz olan Tekirdağ halkı her şeyin en iyisini hak ediyor. Hizmetlerimizin gerçek mimarı; bizleri bu göreve getiren Tekirdağ halkıdır. Daha nice güzel günlerde buluşabilmek dileğiyle yeni araçlarımızın halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt da bir konuşma yaparak yeni alınan araçların hayırlı olması temennisinde bulundu ve toplu ulaşıma verdiği destek ve katkılardan dolayı Başkan Albayrak ve ekibine teşekkür etti. Konuşmaların ardından kurdele kesilerek araçların hizmete alımı gerçekleştirildi. Daha sonra Başkan Albayrak ve beraberindeki heyet yeni alınan araçlarda incelemelerde bulundu ve vatandaşlarla sohbet etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Horoz Lojistik, Şikayetvar A.C.E. Ödülleri'nde Üst Üste 3. Kez "Kusursuz Müşteri Deneyimi" Ödülünü KazandıÖnceki Haber

Horoz Lojistik, Şikayetvar A.C.E. Ödülle...

Transaktaş Global Lojistik, Araç Filosunu 208 adet Mercedes-Benz Actros Çekici ile GenişlettiSonraki Haber

Transaktaş Global Lojistik, Araç Filosun...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar