İstanbul
DOLAR32.34
EURO34.879
ALTIN2393.5

Taksicilerin Korkulu Rüyası UBER, Otobüsçü Oluyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Taksicilerin Korkulu Rüyası UBER, Otobüsçü Oluyor
Abone ol
Dünyanın hemen her noktasında yasal boşluklardan yararlanarak kendine yer edinen UBER, taksi hizmetlerinden öteye geçerek yük ve otobüs taşımacılığına da giriş yapıyor. Şehiriçi yolculuk alanında kısa zamanda halk otobüslerine rakip olma yolunda ilerleyen UBER yeni çalışması ile otobüs yolcularına da yenilikçi hizmet sunma gayesinde.

Ülkemizde özellikle İstanbul taksicilerinin korkulu rüyası haline gelen UBER, dünyanın birçok noktasında da şehiriçi taksi taşımacılığında önemli bir söz sahibi oldu. Amerika, Avrupa ve Türkiye’de ki yasal boşlukları kullanarak yolcu taşımacılığına bürünen UBER, yenilikçi hizmetleri ve yolcu memnuniyeti esası ile de pazarda büyük kabul gördü. Yolcu memnuniyeti odaklı hizmetleri ve teknolojik atılımları ile bireysel taşımacıları geride bırakan UBER, hakkında açılan davalara rağmen bulunduğu her ülkede halkın desteği ile karşılaşıyor.

Gördüğü destek ve taşımacılık alanında ki büyük kar ile UBER alanını genişletmeyi sürdürüyor. Dünya genelinde 700’ün üzerinde şehirde taşımacılık hizmeti veren UBER, teknolojik atılımları ile sürücüsüz araç ve uçan taksi hizmetleri ile yük ve otobüs taşımacılığı hizmetlerinde de çalışmalarını sürdürüyor.

Yeni Hizmet UBER-BUS

Tüm taşımacılık faaliyetlerinde ilerleyen UBER, yeni hizmeti UBERBUS ile Mısır’da otobüs işine de giriş yaptı. Otobüs durakları mantığı ile çalışma prensibi edinen UBERBUS lüks otobüs taşımacılığı ile şehiriçi toplu ulaşıma da adım atmış oldu. Kahire merkezli başlayan hizmet, önceki hizmetler de olduğu gibi kısa zamanda tüm dünyada da uygulanabilir. Türk Lirasına göre ise yolculuk ücreti sadece 1,50 TL.

Yolcu konfor ve memnuniyeti esası ile ilerleyen UBER, gelişime kapalı tüm taşıma operatörleri için korkulu rüya olacaktır. Yolcu memnuniyetinin verdiği güç ile ilerleyen UBER, teknolojinin de gücü ile dünyada tekel olma yolunda ilerliyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Anadolu Isuzu Romanya’ya 10 Adet OtobüsÖnceki Haber

Anadolu Isuzu Romanya’ya 10 Adet Otobüs

İstanbul Halk Ulaşım, Esnafa 1 Milyon 700 Bin TL DağıtıyorSonraki Haber

İstanbul Halk Ulaşım, Esnafa 1 Milyon 70...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar