darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3718
EURO34.9866
ALTIN2325.7

Subaru Türkiye, Texaco Madeni Yağları Tercih Etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Subaru Türkiye, Texaco Madeni Yağları Tercih Etti
Abone ol
Türkiye pazarına güçlü ve etkin bir şekilde giriş yapan Texaco, başarılara imza atmaya da hız kesmeden devam ediyor. Otomotiv dünyasının seçkin markası Subaru da Türkiye’de araçlarında Texaco Havoline markalı motor yağlarını kullanacak. Petrol Ofisi Madeni Yağlar Direktörü Sezgin Gürsu, “Texaco Havoline motor yağları, ileri teknolojileri ve üstün nitelikleri ile Türkiye pazarında kısa zamanda büyük ilgi gördü. Son olarak Subaru markası da, Türkiye’de Texaco’yu tercih etti. Türkiye’de Texaco’ya gösterilen bu ilgi ve talebi en iyi ürün ve hizmet anlayışıyla karşılamaya devam edeceğiz” dedi.

Dünyaca ünlü Texaco markalı madeni yağların Türkiye’deki üretim, dağıtım ve pazarlama faaliyetlerine yönelik Petrol Ofisi ve Chevron arasındaki iş birliği, Kasım 2021’deki ilk üretim ile birlikte başlamıştı. Türkiye pazarına güçlü ve hızlı giriş yapan Texaco, birbiri ardına başarılı çalışmalara imza atmaya ve yoğun ilgi görmeye başladı. Texaco’nun elde ettiği başarıların bir yenisi de, otomotiv dünyasının seçkin markası Subaru ile yapılan iş birliği oldu. Texaco ve Subaru’nun Türkiye’deki iş birliğine yönelik anlaşma, Petrol Ofisi ile Subaru Türkiye yetkili distribütörü Baytur Motorlu Vasıtalar Ticaret A.Ş. arasında Petrol Ofisi genel müdürlüğünde düzenlenen bir törenle imzalandı. Törende, Petrol Ofisi Madeni Yağlar Direktörü Sezgin Gürsu ile Subaru Türkiye Genel Müdürü Halil Karagülle’nin yanı sıra her iki şirket yöneticileri de yer aldı.

“Subaru ile iş birliği, bizler için ayrı bir önem ve anlam taşıyor”

Texaco Havoline markalı motor yağlarının, dünya çapında bilinen ileri teknolojileri ve üstün nitelikleri ile Türkiye pazarında öne çıktığına vurgu yapan Petrol Ofisi Madeni Yağlar Direktörü Sezgin Gürsu, “Türkiye’de madeni yağ sektöründe üretim, dağıtım, pazarlama, teknoloji ve uzmanlık alanlarında Petrol Ofisi sektör lideri olarak ayrıcalıklı bir konumda. Texaco ile güzel bir sinerji ve başarılı bir iş birliği yürütüyoruz. Texaco markası ile pazara ilk çıktığımız andan itibaren başarılara imza atıyoruz. Bunu, gerek yaptığımız saha çalışmalarında gerekse katıldığımız fuar ve diğer etkinliklerde de rahatça görüyor ve ölçümleyebiliyoruz. Texaco’nun son ve önemli başarısı ise Subaru Türkiye iş birliği için attığımız bu imza oldu. Otomotiv dünyasının gözde markalarından biri olan Subaru ile böyle bir iş birliği gerçekleştirmek, bizler için ayrı bir önem ve anlam taşıyor” diyerek duydukları mutluluğu dile getirdi.

“Texaco ile iş birliği uzun vadeli ve güçlü bir sinerji oluşturacak”

Subaru Türkiye Genel Müdürü Halil Karagülle de “Dünyanın en güvenilir ve dayanıklı otomobilleri arasında yer alan Subaru tüm dünyada tanınan özel ve özgün bir marka. Markamızın DNA’sını oluşturan, yatay yerleşimli Boxer Motor ve Simetrik Sürekli Dört Çeker Sistemi sayesinde kullanıcılarımıza tüm yol koşullarında üstün güvenlik ve son derece dengeli ve konforlu bir sürüş sunuyoruz.Kalite, performans, dayanıklılık, güvenlik, konfor, teknoloji gibi birçok üstün nitelik, Subaru markası ile bütünleşmiş durumda. Biz de Türkiye’de en iyi, en kaliteli hizmeti vermeye odaklı çalışıyor ve iş birliklerimizi de bu yaklaşımla seçiyoruz. Texaco dünyaca tanınmış bir marka, Petrol Ofisi de tüm Türkiye’de yaygın ağı, uzmanlığı ve güvencesiyle ülkemizin en önemli şirketleri arasında. Dolayısıyla çok güçlü bir sinerji oluşturacağımıza inandığımız önemli bir iş birliğine imza atmak bizler için de memnuniyet verici. Bu iş birliğimizin uzun yıllar sürmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Subaru’nun tüm modellerinde Texaco ürünleri kullanılacak

Anlaşma, Subaru’nun Türkiye’de yaygın 20’yi aşkın Yetkili Servis merkezinde Texaco motor ve madeni yağ ürünlerinin kullanımı ve tavsiye edilmesini kapsıyor. Anlaşma ile birlikte Subaru Yetkili Servislerinde tüm Subaru modellerinin bakım ve onarımlarında Texaco’nun Havoline ProDS MG 0W-20, Havoline ProDS F 0W-30, Havoline ProDS M 5W-30, Havoline Extra 10W-40 ve Havoline CVT Fluid ürünleri kullanılacak.

Texaco, kendinden söz ettirmeye devam ediyor

Türkiye pazarına hızlı ve güçlü giriş yapan Texaco 2022’nin ilk günlerinde başlattığı ‘Texaco Türkiye Yollarında’ roadshow ile özel servisler ve otomotiv sanayi sitelerinde büyük ilgi görmüştü. Texaco bu saha çalışmasında, 52 günde 25 ilde, 62 sanayi sitesinde 20.000’e yakın ustayla buluşmuştu.

‘Texaco Türkiye Yollarında’ çalışması başarısı ile kısa süre önce MUSE Creative Awards 2022’de iki ödül birden almıştı. Texaco bu prestijli yarışmada, Stratejik Program – Etkinlik Kampanyası kategorisinde ‘Platin’ ve Etkinlik – Roadshow kategorisinde de ‘Gold’ ödülün sahibi olmuştu.

Texaco, Mart 2022’de İstanbul’da düzenlenen Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı – ICCI 2022’de de hem katılımcılar, hem de sektörden gördüğü ilgi ile en çok konuşulan markalar arasında yer almıştı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Elektrikli Scooter Şikayetleri Yüzde 615 ArttıÖnceki Haber

Elektrikli Scooter Şikayetleri Yüzde 615...

Seger Elektrikli Araçlar İçin Ürettiği AVAS’ı Automechanika’da TanıttıSonraki Haber

Seger Elektrikli Araçlar İçin Ürettiği A...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar