İstanbul
DOLAR32.5644
EURO34.901
ALTIN2443.3

Stadler, İngiltere'deki yeni Tyne ve Wear metro trenleri için Teleste'nin yerleşik çözümünü seçti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Stadler, İngiltere'deki yeni Tyne ve Wear metro trenleri için Teleste'nin yerleşik çözümünü seçti
Abone ol
Teleste, Kuzey Doğu İngiltere'deki Newcastle upon Tyne'daki Tyne ve Wear Metro ulaşım otoritesi Nexus için yerleşik çözümünü Stadler'e sunacak. Konuşlandırma, Stadler'in 2022'den itibaren Nexus'a teslim edeceği 46 yeni tren için sistemlerden oluşacak. 2023'ten itibaren ticari hizmetlere giren trenler, yoğun olarak kullanılan metro ağında sorunsuz seyahati artırmak ve yerel metro kullanıcıları için birinci sınıf bir yolcu deneyimi sağlamak için tasarlanmıştır.

Yeni Tyne ve Wear metro filosu için Stadler ile çalışmayı dört gözle bekliyoruz. Modern toplu taşıma çözümleri sağlayıcısı olarak odak noktamız, en son teknik yeniliklerle desteklenen kanıtlanmış ve güvenli teknolojilerdir. Gerçek zamanlı bilgi teslimi ve seyahat güvenliği ile ilgili günümüzün gereksinimlerini karşılamak için temel yapı taşları oluştururlar. Tyne ve Wear Metro yolcuları için en iyi seyahat deneyimini sağlama fırsatına sahip olduğumuz için teşekkür ederiz", dedi Teleste Rolling Stock Manufacturers iş kolu Başkanı Jarkko Vehkala.

Teleste'nin çözümü, yolcular için güvenilir, gerçek zamanlı bilgi teslimatı ile ilgilenen yerleşik TFT ve LED ekranlı halka açık adres ve yolcu bilgi sistemlerinden oluşacaktır. Uçakta video gözetimi ve tren kamerası izleme için tam bir CCTV sistemine sahip olan çözüm, metro yolcularına gelişmiş güvenlik de sağlayacaktır. Filo performansı, pantografı sürekli izleyen bir pantografik izleyici sistemi ile geliştirilerek olası bir bozulma veya arızayı hemen tahmin eder ve böylece tren kullanılabilirliğini artırır. Akıllı sistem, pantografı izlemek için canlı görüntüler ve yapay zekadan yararlanır ve otomatik alarmlar aracılığıyla herhangi bir anormalliği tespit etmeye yardımcı olur.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Goodyear, Premium Lastik Segmentinde Pazar LideriÖnceki Haber

Goodyear, Premium Lastik Segmentinde Paz...

Elazığ Belediyesi Mini Terminal Binası TamamlandıSonraki Haber

Elazığ Belediyesi Mini Terminal Binası T...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar