İstanbul
DOLAR32.29
EURO34.8301
ALTIN2391.2

SANAYİ DEVİ TEKNOROT İLE ATAK TAŞIT DENİZLİ’DE

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
SANAYİ DEVİ TEKNOROT İLE ATAK TAŞIT DENİZLİ’DE
Abone ol
Yedek parça sektöründe 23 yıllık tecrübeye sahip Teknorot, Atak Taşıt ile 10 yılı aşkın süredir düzenli şekilde sürdürdüğü seminer çalışmalarına bu yıl da devam ediyor.

Teknorot ve Atak Taşıt, bu yıl yaptığı altı seminerin sonuncusunu 16 Aralık Çarşamba günü Denizli’ de gerçekleştirdi. Aralık ayındaki Afyon ve Erzurum seminerlerinden sonra, Denizli’ de 580 sanayi ustası ile buluştu. Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Oto Tamircileri ve Tornacılar başkanı Süleyman Akşit de seminere katılanlar arasındaydı. Program; seminer, sonrasında hediye çekilişi ve akşam yemeği ile tamamlandı. Seminerde ustalara; Teknorot ve Atak Taşıt ürünleri, ürün dayanıklılığı ve AR-GE çalışmaları ile ilgili bilgi verilirken, bunun yanında ustaların soruları yanıtlandı.

 

Seminerde konuşma yapan İzmir Atak-Metapar ortaklarından Mehmet Karakuş, ürünler hakkında bilgi verirken, Teknorot, Atak Taşıt – Metapar’ın yaptığı yurtiçi ve yurtdışı işlerini anlattı. Marka ve ürün bilgilerinin yanında, gelecek yıl için hedeflerine de değindi. Ege Bölgesi’ nin yedek parça sektöründeki önemini vurguladıktan sonra, ustalara teşekkür etti. Hediye dağıtımının ardından, ustaların eşlerine götürmesi için gül dağıtıldı.

 

Bünyesinde bulundurduğu kalıphane, dövmehane, yüzey işleme, sac salıncak, kataforez kaplama tesisleri ve geniş, son teknoloji ürünü makine parkı ile sektöründe öncü olan Teknorot, satıştan ar–ge\'ye, üretimden kalite güvence’ye kadar, çalışan memnuniyetini ön planda tutan tüm faaliyetlerinde benimsemiş olduğu \"DAİMA ÖNDE\" ilkesi ile yoluna devam etmektedir. Atak Taşıt ise, gerek ülke geneline gerekse ülke sınırları dışına; 100’e yakın alanlarında uzman, nitelikli ve deneyimli personeli; İstanbul, Ankara ve İzmir\'de yerleşik 10.000m²’lik modern dağıtım merkezleri ile hizmet vermektedir. Tüm bu birikim, yatırım ve müşterilerinden almış olduğu güven duygusu sayesinde ATAK TAŞIT, büyümeye ve gelişmeye devam etmektedir.

 

Teknorot, Atak Taşıt ile birlikte önümüzdeki yıl, Türkiye’nin çeşitli illerinde seminerlerine devam edecek.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BİLECİK ANADOLU ISUZU DEDİÖnceki Haber

BİLECİK ANADOLU ISUZU DEDİ

VAN ŞOFÖR EĞİTİMLERİNE ÖNEM VERİYORSonraki Haber

VAN ŞOFÖR EĞİTİMLERİNE ÖNEM VERİYOR

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar