darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3522
EURO35.1557
ALTIN2308.4

QUANTRON, Hint-Alman İşbirliği İçin ETO Motors İle Güçlerini Birleştiriyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
QUANTRON, Hint-Alman İşbirliği İçin ETO Motors İle Güçlerini Birleştiriyor
Abone ol
Quantron AG (Almanya) ve ETO Motors (Hindistan) Hindistan pazarı için işbirliği yapmayı planlıyorİşbirliği kapsamında ETO, ETO üç tekerlekli araçları Avrupa pazarına getirmek için QUANTRON'a tasarım ve geliştirme desteği sağlayacak. Buna karşılık QUANTRON, Hindistan'da QUANTRON kamyon ve otobüslerinin geliştirilmesi ve piyasaya sürülmesinde ETO'ya yardımcı olacaktır.İşbirliği ayrıca ülkeler arasında H2 teknolojili araçların ve altyapının (tanklar, dağıtıcılar ve elektrolizörler gibi) tanıtılmasını amaçlıyor.

Sıfır emisyonlu BEV ve FCEV taşımacılık çözümlerinde Alman uzman Quantron AG ve Hindistan'ın Haydarabad kentinden ETO Motors Private Limited, her iki tarafın da Hannover'deki IAA taşımacılığı 2022 sırasında onayladığı Hindistan pazarı için bir işbirliği başlatmayı planlıyor.

ETO, ilk mil, son mil ve şehir içi banliyöler için temiz ve güvenli toplu taşıma sağlayan kapsamlı bir elektrikli mobilite çözümleri ve hizmetleri şirketidir. Ortaklık kapsamında, Hintli şirket, ETO üç tekerlekli araçların Avrupa'daki ilgili makamlar tarafından ortak markalı olmasını sağlamak için QUANTRON'a tasarım ve geliştirme desteği sağlayacak. Ayrıca ETO, Avrupa'daki ETO araçları için montaj ve üretim tesisleri kurmada QUANTRON'a yardımcı olacaktır.

QUANTRON, ultra son mil için ortaklaşa geliştirilen tüm ETO üç tekerlekli araçlar için Avrupa için tek satış ve servis ortağı olarak atanacak. Buna karşılık, Augsburg merkezli e-mobilite uzmanı, ETO'ya QUANTRON kamyonlarının, son mil taşıyıcılarının ve otobüslerinin Hindistan'daki ve Hindistan alt kıtasındaki diğer ülkelerdeki ilgili makamlar tarafından geliştirilmesi ve onaylanması konusunda yardımcı olacak ve ETO'yu bölgedeki tüm QUANTRON araçları ve teknolojileri için tek distribütör haline getirecek. QUANTRON ayrıca, içten yanmalı motorları elektrikli araçlara dönüştürmek için mevcut güçlendirme kitlerine ETO erişimi sağlayacak ve ETO'ya bu kitlerin Hint versiyonlarını tasarlama ve geliştirmede, Hindistan fiyatlandırması ve Hindistan lisansı ve onayları ile yardımcı olacak.

ETO ve QUANTRON için kilit görev, maliyet ve fizibiliteye bağlı olarak küresel bir pazarı hedefleyen uygulamalar için BEV ve muhtemelen FCEV dönüşüm kitleri geliştirmektir - kamyonlar, otobüsler ve hatta trenler (FCEV için).

İşbirliği ayrıca, ülkeler arasında işbirliği veya teknoloji ithalatı / ihracatı yoluyla H2 teknoloji araçlarını ve altyapısını (tanklar, dağıtıcılar ve elektrolizörler gibi) tanıtmayı amaçlamaktadır. Ayrıca, her iki taraf da ilgili bölgelerdeki araçlarda / ürünlerde ve mülkiyette indüklenecek yeni batarya / enerji çözümlerinin geliştirilmesinde birlikte çalışacaktır. Ayrıca ekosistem bağlantısı, IoT, Filo Yönetimi çözümleri, konum tabanlı hizmetler, rota yönetimi, enerji, şarj ve konum tabanlı hizmetler dahil olmak üzere bir teknoloji platformu paylaşımında birbirlerine yardımcı olacaklar.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
DHL Express, Üst Üste İkinci Kez Avrupa'nın En İyi İşyeri SeçildiÖnceki Haber

DHL Express, Üst Üste İkinci Kez Avrupa'...

Kalp Krizinin ‘Sinsi’ Belirtilerine DikkatSonraki Haber

Kalp Krizinin ‘Sinsi’ Belirtilerine Dikk...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar