İstanbul
DOLAR32.5602
EURO34.8972
ALTIN2427.3

PETRONAS, Automechanika Fuarı'nda Yeni Çözümlerini Sergileyecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
PETRONAS, Automechanika Fuarı'nda Yeni Çözümlerini Sergileyecek
Abone ol
PETRONAS, araç kullanıcıları, araç üreticileri ve motor ustalarının zorlu ve sürekli değişen ihtiyaçlarına yönelik yeni madeni yağlarını ve teknik çözüm önerilerini sergilemek üzere uluslararası otomotiv ticaret fuarı Automechanika'ya katılıyor. 13-17 Eylül tarihleri arasında Almanya'nın Frankfurt şehrinde düzenlenecek fuar, otomotiv endüstrisindeki en iyi uluslararası oyuncuların en sürdürülebilir çözümlerini ve yeniliklerini sergilemenin yanı sıra gelişen trendler ve eğitimleri sunmayı vaat ediyor.

Ticaret fuarı, araç sahipleri için daha sürdürülebilir çözümlere dikkat çekiyor. Bu nedenle bu yıl PLI, fuarda orijinal olarak PETRONAS Mercedes AMG Formula One takımı için tasarladığı yepyeni PETRONAS Syntium binek araç motor yağlarını sergileyecek. Syntium, araç emisyonlarını ve yakıt tüketimini %3'e* kadar azaltan, sürücülerin tasarruf etmesini sağlayan ve sürüşün çevresel etkisini en aza indiren CoolTech+™ teknolojisiyle geliyor. Yeni seri, motordaki kritik parçaların aşınmasına ve yıpranmasına karşı yalnızca %37,8** daha fazla koruma sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda tortu oluşumunu önlemek için ısı açısından kritik bölgeleri hedefliyor. Bu, yeni ve gelişmiş yağın bakım maliyetlerini azaltabileceği ve aynı zamanda günlük araçların ömrünü uzatabileceği anlamına geliyor.

Yakın zamanda PLI, PETRONAS Syntium serisi için yeni ambalajını da piyasaya sürdü. Yeni "Bag-in-a-Box" (BIB), orijinal ambalaja kıyasla %92 daha az plastik kullanarak, plastik atığını ve kirliliği önemli ölçüde azaltarak şirketin sürdürülebilirlik taahhüdünü daha da güçlendiriyor. Dışı sağlam, tamamen geri dönüştürülebilir bir karton kutudan oluşan, yüksek kaliteli baskıyla sergilenen ve entegre çıkış musluğuna sahip bir iç plastik torba içeren bu ambalaj şekli uygun maliyetiyle de dikkat çekiyor. PETRONAS Syntium BIB, dökülme veya yapışma olmadan temiz bir doldurma işlemi sağlıyor ve tekrar kapatılabilir bir kapakla ürün kullanımını maksimum seviyede artırıyor. Karton ambalaj, tamamen UN sertifikalı, yani tehlikeli ürünlerin ambalajlanması ve nakliyesi için tüm taşımacılık yönetmeliklerine uygun. Bu da PLI'yi rakiplerinin önüne geçiriyor.

Markaların sürdürülebilirlik taahhüdünü vurgulamaya devam eden PLI, fuarda yenilenen PETRONAS IONA serisini de sergileyecek. Bu yenilikçi ürün dünya genelinde Kasım 2021'de yeniden piyasaya sürüldü. Elektrikli araç pazarındaki önemli hareketlenmeyi takiben net sıfır karbon hedefiyle yeniden formüle edildi. PETRONAS IONA, elektrikli araçların enerji verimliliğini, güvenliğini ve performansını optimize ediyor ve PLI'nin elektrikli araçlar için ustalıkla tasarlanmış en gelişmiş sıvı teknolojisi çözümünü simgeliyor.

Son olarak, yalnızca karmaşık ve modern araçların taleplerini karşılamakla kalmayıp, aynı zamanda otomatik şanzımanlar için tam mekanik koruma sağlamak üzere tasarlanan PETRONAS Tutela serisi de bu yıl ilk kez PETRONAS standında sergilenecek. Üstün işlevselliği ve güvenliği garanti eden soğutma hidrolik sistemleriyle formüle edilen Tutela, yüksek sıcaklıklarla sorunsuz bir şekilde mücadele edebiliyor ve enerji kaybını telafi edebiliyor.

Zamanla modern araçların ve kullanım alışkanlıklarının elektrikli ve otomatik şanzımanlara daha fazla yönelmesiyle, PETRONAS, araçların işlevselliğini ve kullanılabilirliğini daha da artıran yeni teknolojiler geliştirmeye odaklanıyor.

Bu yıl fuar katılımcıları, bölgeye yayılan ve markanın iyi tanınan yüksek kaliteli PETRONAS ürün ve hizmetlerini ilk elden sunan PETRONAS Markalı Servisler ailesi olan PETRONAS Ağı hakkında da bilgi edinebilecekler. Bu, PETRONAS'ın Araç Üreticilerinin Servis Ağlarına güvenilir alternatifler sunabileceği ve PETRONAS madeni yağ çözümlerinin olağanüstü kalitesiyle çalışan binek otomobiller ve ticari araçlar için tam servis ve sürekli bakım sunabileceği anlamına geliyor. Fuardaki distribütörler, PETRONAS'ın mükemmellik taahhüdünü paylaşan ve aynı zamanda PETRONAS'ın Avrupa'daki yüzü olmak için teknik ve kişisel becerilere sahip olan herkese açık olan ağa katılma hakkında daha fazla bilgi edinebilecekler.

PETRONAS EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) Bölge Yöneticisi Domenico Ciaglia, şunları söylüyor: “Bu yıl da Automechanika ticaret fuarının bir parçası olmaktan heyecan duyuyoruz. Müşterilerimiz ve distribütörlerimizle yüz yüze görüşerek onlara yeni madeni yağ çözümlerimizi anlatmakla kalmayıp, aynı zamanda kullanıcılarımızdan geri bildirim almamız her zamankinden daha önemli. Şirket olarak sürekli gelişiyoruz, değişiyoruz, ürünlerimizde yenilikler yapıyoruz ve müşterilerimizle ilişki kurarak PLI ve teknik uzmanlarımızın otomotiv endüstrisindeki en iyi çözümlerden bazılarını sunmasına olanak sağlıyoruz. Sürdürülebilirlik alanındaki geliştirmelerimiz sadece bir başlangıç ve hem ürün hem de ambalajda en yeni çözümlerimizi paylaşmaktan gurur duyuyoruz.”

Ciaglia, "Ayrıca PETRONAS ağımızı daha da genişletmekten ve hem Almanya'daki hem de Avrupa'daki distribütörlerimize en iyi PETRONAS eğitim ve hizmetlerinden bazılarını sunmaktan heyecan duyuyoruz" diyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Naklog Lojistik Turpak Teknolojisiyle Yoluna Devam EdiyorÖnceki Haber

Naklog Lojistik Turpak Teknolojisiyle Yo...

Michelin Türkiye “Great Place to Work” Sertifikası AldıSonraki Haber

Michelin Türkiye “Great Place to Work” S...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar