İstanbul
DOLAR32.5396
EURO34.9975
ALTIN2434.1

Petrol Ofisi Grubu, İş’te Eşit Kadın Sertifikası’nı Almaya Hak Kazandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Petrol Ofisi Grubu, İş’te Eşit Kadın Sertifikası’nı Almaya Hak Kazandı
Abone ol
İş’te Eşit Kadın Sertifikası tüm sektörlerde büyüyor. Türkiye’nin enerji altyapı grubu Petrol Ofisi, akaryakıt ve madeni yağ sektöründe İş’te Eşit Kadın Sertifikası almaya hak kazanan ilk şirket oldu.

Türkiye’nin enerji altyapı grubu Petrol Ofisi; genel merkez, bölge müdürlükleri, madeni yağ fabrikası, akaryakıt ve LPG terminallerini kapsayan bağımsız denetim sonrası sektöründe İş’te Eşit Kadın Sertifikası almaya hak kazanan ilk şirket oldu. İş hayatında kadınlara eşit haklar ve fırsatlar sunan kurumlar, Sürdürülebilirlik Akademisi ve İngiliz denetim şirketi Intertek iş birliği ile yapılan bağımsız denetim sonrası bu yaklaşımlarını belgelendirerek iş dünyasındaki dönüşümün öncülerinden olup İş’te Eşit Kadın Sertifikası almaya hak kazanıyorlar.

Petrol Ofisi İnsan Kaynakları Direktörü Burcu Yüksel Kocagöz aldıkları sertifika ile ilgili yaptığı açıklamada “Kadınların iş hayatındaki hak ve fırsat eşitliği en önemli önceliklerimizden biri. Sektörümüzde eşitlik adına attığımız her adım yalnız kendi kurumumuz için değil faaliyet gösterdiğimiz tüm ekosistem için de kritik bir etkileşim kaynağı. Bu doğrultuda geleneksel lideri olduğumuz akaryakıt ve madeni yağ sektörlerinde İş’te Eşit Kadın Sertifikasını alan ilk marka olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Yetkinlik bazlı eşit ücret politikasından, fiziksel deneyim tasarımına kadar, çalışan yaşam döngüsünün her kademesinde yürüttüğümüz hassas çalışmalar nedeniyle hak kazandığımız bu sertifika hiç kuşkusuz ki fırsat ve hak eşitliliği kültürünün güçlenerek yaygınlaşması noktasında atacağımız uzun vadeli adımlara da katkı sağlayacaktır” şeklinde konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Isuzu D-Max Yenilenen Ön Yüzü İle Pazarda Daha Güçlü Ve İddialıÖnceki Haber

Isuzu D-Max Yenilenen Ön Yüzü İle Pazard...

TürkTraktör’den Üretim ve İhracat RekoruSonraki Haber

TürkTraktör’den Üretim ve İhracat Rekoru

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar