darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3795
EURO35.0698
ALTIN2324.4

Otokar’dan Bursa’ya 56 Adet Centro Teslimatı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Otokar’dan Bursa’ya 56 Adet Centro Teslimatı
Abone ol
Türkiye'nin lider otobüs üreticisi Otokar'ın belediyeler ve halk otobüsleri kooperatifleri için özel olarak tasarladığı CENTRO mikrobüs, şehirlerin havasını değiştirmeye devam ediyor. Düşük işletme giderlerinin yanı sıra ferah iç hacmi, yüksek manevra kabiliyeti, teknolojisi ve donanımıyla toplu ulaşımın yeni gözdesi olmayı başaran Otokar CENTRO'nun yeni teslimat adresi Bursa oldu. İNULAŞ A.Ş. tarafından İnegöl ilçesine kazandırılan 56 adet Otokar CENTRO mikrobüs, İnegöl Şehirlerarası Terminali’nde düzenlenen törenle hizmete başladı.

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, şehir içi toplu taşımacılığının yeni gözdesi CENTRO mikrobüsün teslimatlarına devam ediyor. Belediyeler ve halk otobüsleri kooperatifleri için özel olarak tasarlanan CENTRO'nun yeni teslimat adresi Bursa oldu. Otokar'ın 60 yıllık deneyimiyle geliştirdiği yeni aracı Menemen, Balıkesir ve Şırnak'ın ardından Bursa'da hizmet vermeye başladı.

Hızla büyüyen Bursa ve İnegöl yerleşim yerlerinde şehir içi ulaşımı rahatlatmak amacıyla İNULAŞ A.Ş.'nin filosuna kattığı 56 araçlık dev teslimatın töreni Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Kaymakamı Eren Arslan, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, BURULAŞ Genel Müdürü Mehmet Kürşat Çapar, İNULAŞ Başkanı İbrahim Bayram, Otokar Yurt İçi Otobüs Satış Müdürü Murat Torun, Otokar Otobüs Bölge Satış Yöneticileri Sebahattin Yılmaz, Yekta Doğan, Atalay Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Atalay, esnaf ve vatandaşların katılımıyla İnegöl Şehirlerarası Terminali’nde gerçekleşti.

“TÜRKİYE’DEKİ EN GENÇ ULAŞIM FİLOLARINDAN BİRİNE SAHİBİZ”

Gerçekleşen törende Bursa nüfusunun geçen sene 45 bin civarında arttığını hatırlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, şehri ve ilçeleri daha iyi hale getirebilmek için sürekli çalıştıklarını söyledi. Son yıllarda gerçekleşen yatırımlarla Bursa'nın Türkiye'deki en genç ulaşım filolarından birine sahip olduğunu belirten Aktaş, "2017 yılında BURULAŞ’daki araç sayısının 1087 iken şu an araç sayısının 2418’e ulaştı. Bursalıların rahat bir şekilde ulaşımdan yararlanmasını istiyoruz. Bütün Bursa’daki kooperatiflerde hâlihazırda 789 araç yenilenmişti, yeni araçlarla birlikte bu sayı 845’e yükseldi. Emeği geçen İnegöl Belediyesi’ni ve İNULAŞ’ı tebrik ederim. İnşallah İnegöl’ün ulaşımında rahatlamaya vesile olacaktır. Tüm vatandaşlarımızı da toplu taşıma kullanmaya davet ediyorum" dedi.

İnegöl Ulaşım A.Ş. (İNULAŞ A.Ş.) Başkanı İbrahim Bayram ise, ilçe halkına daha sağlıklı ve konforlu hizmet etmeyi amaçladıklarını belirterek, toplu taşıma araçlarına 56 adet yeni aracı dahil ettiklerini, özverili çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

“BURSA’NIN TOPLU ULAŞIMDA BİR KEZ DAHA OTOKAR’I TERCİH ETMESİNDEN MUTLULUK DUYUYORUZ”

Otokar'ın kullanıcı ihtiyaçlarına özel olarak tasarlayıp ürettiği otobüslerinin Türkiye dahil 60'a yakın ülke yollarında milyonlarca yolcuyu güvenle taşıdığını belirten Otokar Otobüs Satış Müdürü Murat Torun, "Artan nüfusu ve Türkiye ekonomisine olan katkılarıyla dikkat çeken Bursa, hayata geçirdiği toplu ulaşım projeleriyle de öncülüğünü sürdürüyor. Bursa'nın toplu ulaşımında bir kez daha Otokar’ı tercih etmesinden mutluluk duyuyoruz. 60 yıllık deneyimimiz ile geliştirdiğimiz CENTRO mikrobüs, tasarımı, yüksek performansı, dayanıklılığı, düşük yakıt tüketimi, üst seviye emniyet ve konforu ile toplu ulaşımda yeni bir dönem başlattı. Otokar CENTRO ile Bursa ve İnegöl ulaşımında hizmet verecek olmaktan mutluyuz. Yeni otobüslerin hayırlı olmasını dileriz" açıklamasını yaptı.

ŞEHİR İÇİ TAŞIMACILIĞININ GÖZDESİ: OTOKAR CENTRO

Toplu ulaşım için özel olarak tasarlanan 6,6 metre uzunluğundaki CENTRO, geniş ayakta durma alanıyla dikkat çekiyor. 11 sabit, 6 katlanır koltuklu araçta 14 ayakta yolcu taşınabiliyor. Euro 6 emisyon seviyesini sağlayan çevreci motoru, üstün performansı ile dik yokuşları zorlanmadan tırmanırken, düşük işletme giderleri ile esnafa ve belediyelere yük olmuyor. Hızlı biniş ve inişi sağlayan geniş kapıları ve ferah iç hacmiyle Otokar CENTRO ile yolcular şehrin keyfini sürerken, aracın teknolojisi ve yüksek güvenlik donanımı sürücüsüne güven veriyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Stellantis, Eisenach Fabrikası’na 130 Milyon Euro Yatırım YapıyorÖnceki Haber

Stellantis, Eisenach Fabrikası’na 130 Mi...

Mercedes-Benz Türk, 2022 Yılında Otomotiv Sektöründe En Çok Patent Tescili Alan Firma OlduSonraki Haber

Mercedes-Benz Türk, 2022 Yılında Otomoti...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar