İstanbul
DOLAR32.2424
EURO34.8259
ALTIN2430.9

Otokar Kent 290 LF'ler Budapeşte Caddelerinde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Otokar Kent 290 LF'ler Budapeşte Caddelerinde
Abone ol
Türkiye'nin otobüs pazarı lideri Otokar'ın geçtiğimiz aylarda teslimatını gerçekleştirdiği 4...

Türkiye'nin otobüs pazarı lideri Otokar'ın geçtiğimiz aylarda teslimatını gerçekleştirdiği 4 adet Kent 290LF otobüsü, Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de kullanılıyor. Tasarım ödüllü Kent 290LF'ler modern çizgisi, düşük yakıt tüketimi ve uygun bakım maliyetiyle dikkat çekiyor.    

Bir Koç Topluluğu şirketi olan Otokar'ın 12 metrelik tasarım ödüllü Kent 290LF otobüsleri Macaristan'ın Budapeşte şehrinde kullanılıyor.

Geçtiğimiz aylarda Budapeşte'ye 4 adet Kent 290LF teslimatı gerçekleştiren Otokar'ın otobüsleri, 2011 yılının ilk 6 ayında Avrupa Birliği dönem başkanı olan Macaristan tarafından Ferihegy Havaalanı ile Budapeşte şehir merkezi arasında Avrupa Birliği heyetlerinin transferleri için kullanılıyor.

Temmuz ayı itibariyle Budapeşte'nın resmi toplu taşıma firması olan BKV tarafından işletilecek olan Kent 290LF'ler Budapeşte şehir içi toplu taşımacılığında kullanılmaya başlanacak.

Kent 290LF

12 metrelik KENT LF, basamaksız alçak giriş tabanı, engelli yolcuların erişimine sağladığı kolaylık ve geniş iç hacmi ile yolculara modern ve eşsiz bir konfor sunuyor. Düşük işletme giderleri ve dayanıklılığı ile ideal bir belediye otobüsü olan Kent 290LF, şehiriçi toplu taşımacılıkta büyük beğeni topluyor.

EEV seviyesinde düşük emisyonlu çevreci motoru ile şehiriçi egzoz emisyonunu asgari seviyede tutan güçlü kliması ile her mevsim ferah bir yolculuk vaad eden Kent LF, önde bağımsız aks uygulaması ile benzersiz bir süspansiyon, üstün yol tutuşu ve yüksek konfor sağlarken; ABS, ASR, disk frenler ve kapılarda sıkışmayı önleyici sistem ile maksimum güvenlik sunuyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Anadolu Isuzu Ar-Ge Çalışmalarıyla Sektöre Değer KatıyorÖnceki Haber

Anadolu Isuzu Ar-Ge Çalışmalarıyla Sekt...

De-Tam Taşımacılık, Otokar Sultan'ı Tercih EttiSonraki Haber

De-Tam Taşımacılık, Otokar Sultan'ı Terc...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar