İstanbul
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Otokar Bayileri ile Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Otokar Bayileri ile Buluştu
Abone ol
50. yılını kutlayan Otokar, 1-2 Nisan 2013 tarihleri arasında Sapanca Güral Otel’de düzenlenen toplantı ile Türkiye’deki tüm otobüs bayileri ile bir araya geldi

Türkiye’nin en çok satılan otobüs markası Otokar’ın bayi toplantısı 1-2 Nisan 2013 tarihlerinde Sapanca Güral Otel’de gerçekleştirildi. 2012 yılının değerlendirildiği, 2013 yılı hedef ve planların paylaşıldığı toplantıda en çok satış yapan ilk üç bayiye plaketleri takdim edildi. 2012 yılı otobüs satışları Türkiye birincisi Çavuşoğlu Otomotiv olurken Atalay Otomotiv 2.lik  plaketi ve Örnek Otomotiv ise 3.lük plaketi almaya hak kazandı.

Toplantıya Otokar adına Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, İç Pazar Ticari Araçlar Satış Müdürü Murat Kemal Tokatlı ve Pazarlama Müdürü Tarkan Burak katıldı. 50. yılın da kutlandığı gala yemeğinde canlı müzik eşliğinde yemek yendi.

Bayi toplantısında konuşma yapan Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, “Bu yıl da otobüs pazarında en çok satılan marka olduk. 3. kez pazar liderliğine sahip olduk. Bu başarıda bayilerimizin katkıları çok büyük. 3 yıldır 25 kişi ve üzeri yolcu taşımacılığı otobüs satışlarında lider konumdayız. Bu yıl da liderliğimizi koruduk. Otobüs satışlarımız geçen yıla oranla arttı. 2012’nin bizim için en sevindirici olayı ise İETT’den toplamda 750 adetlik araç siparişi almak oldu. 3 ihaleyi kazanarak aldığımız bu siparişlerin ilk 250 adetlik bölümünü teslim etmeye başladık, bu otobüsler geçtiğimiz günlerde İstanbul trafiğinde hizmete ve yolcu taşımaya başladı. Bugüne kadar pazarda Otokar markasına olan güvenin ve beğeninin oluşmasında bayilerimizin büyük rolü var. Kendilerine başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. 2013 yılı bayilerimizin değerli katkıları ile yine büyük başarılara imza atacağımız bir yıl olacak.” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Utikad'tan Türkiye'de Bir İlkÖnceki Haber

Utikad'tan Türkiye'de Bir İlk

Citroën, Bahari İndirim Firsatları İle Karşiliyor!Sonraki Haber

Citroën, Bahari İndirim Firsatları İle...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar